Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megtörténhet, hogy egy férfi szerelmes, de mégis hagyja elmenni a nőt és nem is keresi többet?
Én ugyan nem ismerem az illető férfit akiről szó van, de megtörténhet.
Én ugyan nő vagyok, de volt olyan szerelmes voltam valakibe de hagytam elmenni és nem kerestem. Egyik ilyen, kevésnek éreztem magam hozzá, úgy éreztem jobb partnert érdemelne mint én.
Másik ilyen, mikor tudtam, hogy reménytelen, hogy nem illünk össze, nem fog működni a dolog, de még mindig szerettem, holott az eszemmel jó párszor kielemeztem hogy vele nem szabadna kezdenem.
Amikor ez történik, engem jobban bánt mint akit hagyok elmenni.
Egyik nőismerősöm mesélt hasonlót, az egyik volt párja elhajtotta őt, azt mondta neki nem szereti pedig nem volt igaz. Ez ilyen önutálat, nem hitte el valaki képes igazán szeretni, úgy gondolta a lány túl jó hozzá és jobb srácot érdemel mint ő.
Legtöbbször szerintem arról van szó, ha egy pasi nem szereti a nőt, elhagyja és nem keresi, vannak kivételek mikor máshogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!