Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valakiknek egyutt kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakiknek egyutt kell lenniuk ok egyutt is lesznek?

Figyelt kérdés

Erdekelne , Ti ebben hisztek ?

Konret szituaciot nem irnam le csak annyit hogy szerelmes vagyok egy ferfiba es ugy erzem elrontottam a dolgot ami alakult kozottunk. (Semmi konkret dolgot nem tettem ellene ...) egy ideig o nyomult ram , majd most ugy latszik en fulig beleszerettem, de viszonzatlan maradt. sosem ereztem meg ilyet , ugy gondolom ez az igazi feltetel nelkuli szerelem . Mar kerulgetjuk egymast egy ideje (2 ev) , volt h neki volt valakije aztan nekem , de mindig ujra egymashoz sodort az elet , es valami eszmeletlen vonzerot erzek iranta . Lehet hulyeseg de erzem h mi nekunk egyutt kell lennunk valamikor .

Ti hisztek ebben ? Neha a korulmenyek miatt nem teljesul be egy szerelem , de ha az igaz akkor kesobb eljon az ideje ?

2019. szept. 12. 10:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
79%
Ha ő nem lép, te mit tepersz most utána??
2019. szept. 12. 10:15
 2/20 A kérdező kommentje:
1. Egyáltalán nem teperek, nem tudom mit értettél félre, békénhagyom.
2019. szept. 12. 10:21
 3/20 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, mégsem kell együtt lennetek. FŐleg, hogy mindketten mást választottatok.
2019. szept. 12. 10:22
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
Inkább böki a csőröd, hogy most nem fut utánad. Azert van a “ feltétlen szeretet” , mert nem csahol utánad. ( amikor nyomult rad, miert nem volt ez vajon, azon gondolkoztál ? )
2019. szept. 12. 10:24
 5/20 anonim ***** válasza:
85%

Abban nem hiszek, hogy nektek együtt “kell” lennetek. Vagy mi a kérdés? Alapjábavéve hiszek abban, hogy van olyan személy, akit “nekem szántak az égiek”, DE amíg nem vagyok együtt valakivel, addig nem tudom senkiről sem azt állítani, hogy ő az az ember. Senkinek sem “kell” együtt lennie velem. Illetve ez az adott ember akaratán múlik, nem valami sorsszerűség dönt erről.

Lényegében létezhet olyan ember, akivel összeillünk, de nem tudhatom, hogy ki ez az ember. Ezt csak akkor fogom tudni, amikor már elmélyülten párkapcsolatban állok valakivel egy ideje.

2019. szept. 12. 10:25
 6/20 anonim ***** válasza:
74%
Akivel együtt kell lenned, azzal összesodor az élet, megteremti a helyzeteket, a "véletleneket". De akivel nem kell együtt lenned, azért hiába tepersz, úgysem jön össze, vagy ha mégis, úgyis szétváltok, szenvedés lesz, nem lesz miatta egyikőtök sem maradéktalanul boldog.
2019. szept. 12. 10:30
 7/20 A kérdező kommentje:

A sztorit azért írtam le hozzá, hogy tudjátok miért fogalmazódott meg a kérdés bennem... Nem arra voltam kiváncsi hogy leirjátok h ne teperjek utána.. meg mi cseszi a csörömet.

Utolsó,köszi a választ!

2019. szept. 12. 10:32
 8/20 anonim ***** válasza:
75%

Ez nem hit kérdése. Ha mégis így gondolod, akkor az ezotéria kategóriát javaslom! 🙂

Nincs olyan, hogy „kell”, nem kell együttlenni senkivel sem.

A partnered nem szeret téged. Ha így lenne, akkor most is veled lenne. Egyszerűen nem illetek össze. Az érzéseid átvernek, a szerelmed viszonzatlan! Szálljon fel az a rózsaszín köd, és láss végre tisztán!

Most sem volt semmi, és később sem lesz!

Hagyd abba az ábrándozást, és inkább találj olyat, akivel összeillesz!

2019. szept. 12. 10:34
 9/20 A kérdező kommentje:
# 6, köszi
2019. szept. 12. 10:34
 10/20 anonim ***** válasza:
24%

Igen hiszek benne.

DE: honnan tudod, hogy ő az? Lehet, hogy az eset által átélt tapasztalat fog az igazihoz repíteni.

2019. szept. 12. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!