Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy látjátok a vonzalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy látjátok a vonzalom témát?

Figyelt kérdés

Rájöttem , hogy van ilyen elsö latasra vonzódom valakihez vonzalom , amely nem azon múlik , hogy ki hogy néz ki , hanem inkább valami hasonlóságon, ami kivált egy ” felismerlek ” érzést

2 szer éltem át ezt az érzést 43 eves nöként , elöször amikor az elsö szerelmem , most azt gyanitom hogy a szex azert volt olyan jó mert vonzódtam hozzá, igaz ez a pasi valóban vonzó volt

Utana rájöttem hogy voltak talalkozasaim pasikkal , ahol próbáltam ” majd kialakul ”, hiszen jól egyezunk stb es azok is vonzó pasik voltak , de nem szamomra igazándiból , pedig akkor HITTEM hogy vonzódom és jó kapcsolatban vagyok

Persze a szex soha nem volt olyan jó mint az elsö baratommal ...

Most nemreg megint átéltem ezt a vonzódást , persze mar semmi nem lehet belöle , körulmenyek miatt

De rádöbbentett, hogy egyszer voltam igazan szerelmes .... nem jön hogy higyjem

Es en hittem az utana következö kapcsolatokban is, hogy szerelmes vagyok , es ma látom , hogy eröltettem a dolgokat , rafogtam hogy szerelem, mert össze voltam zavarodva es NEM TUDTAM mit kéne érezzek , vagy mit érzek tulajdonképpen

Csak azt hittem hogy menni fog a dolog , hiszen a feltètelek adottak

A baj ez hogy ez a vonzalom ritkan vagy soha nem jön es ha jön nem garantálja az egyuttmaradást

2019. szept. 1. 09:09
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Én fülig beleestem abba akihez vonzódtam,sajnos.
2019. szept. 1. 09:48
 2/3 anonim ***** válasza:
30%

Ha még 43 évesen ott tartasz mint egy 17 éves...hááát, te tudod, de az élet már elment melletted. A kor embere természetfelettinek hiszi magát, de a valóság az akkor is valóság marad. Sajnálom.

Én 44 férfiként ha elválnék, elvből nem ismerkednék 40+-os hajadonokkal. Sőt, olyannal sem, akinek nincs gyereke.

Sőt, egyenesen taszítanak az olyan nők, akik 40 felett még mindig csak ott tartanak, hogy majd talán szeretnének gyereket, ők még a szerelmet keresik, meg az utazásokban teljesednek ki, meg a naplementés borozgatásokban. Hát ez inkább tragikomikus! :D :D :D

2019. szept. 1. 10:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

1* nemrég éltem át ilyet. Szinte egyből kölcsönös volt a vonzalom, több akadályozó tényező van, ami a kiteljesedést gátolja, de nagyon jó érzés volt, hogy érződött az egymásra hangoltság.

Szerintem ilyen esetben kell, hogy legyen valami közös, ami hasonlít a két fél életében.

Kérdező: ne add fel, a tapasztalataid alapján gondold át, hogy mit szeretnél, mire vigyázz, amikor ezt érzed, és ne siettesd a dolgokat, megy az magától is:).

2019. szept. 1. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!