Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti mit szerettek? Ha a pasitok a legjobb barátotok is legyen akivel pl vásárolgattok meg minden ilyen csajos dolgokat is lehet csinálni?
Eleve nem vagyok ez a nagyon csajos, amiben meg igen azt magamnak csinálom (köröm, smink, haj stb) szóval nem kell velem járkálni. De imádom, hogy párom benne van az ilyesmiben is, simán eljönne velem szerintem egy fullos intim gyantára vagy bármilyen "csajos" dologra és hősiesen végig ülné velem, minden érdekelné ami történik. Amit itthon csinálok az is érdekli, ha elmegyünk valami elegánsabb programra akkor hisztizés helyett mindig nézi ahogy készülődök, tudja már így jó pár év után, hogy melyik sminkcucc mire való stb.
Én ugyan így benne vagyok az összes "pasis" dologban, mondjuk mivel tényleg nem vagyok egy "nőies" nő ezek alapból érdekelnek.
A párom a legjobb barátom, ebből nem engedek. Elképzelni nem tudom minek vannak együtt akik nem így éreznek egymás iránt és nem a párjuk az abszolút kedvenc emberük a világon. Nyilván kell az, hogy eljárkáljunk külön is és legyenek saját dolgaink, de nem lennék olyan pasival aki nem jön be velem megnézni pár ruhát csak mert fujj az lányos dolog. Szerintem ez baromi gyerekes.
A legjobb barát nekem is inkább azt jelenti, hogy velem oszt meg mindent. Nem az anyjához megy, nem a haverokkal beszél ki, nem a gyakorira szalad, hanem rögtön nekem mondja, ha gáz van.
Nem kell velem vásárolgatnia, de inkább olyan legyen, aki benne van az ilyenben, mint aki rácsap a seggemre, hogy "na jó van, cica, menjél játszani, ebédfőzésre meg bszásra légy otthon".
Hát szívesen eljön velem vásárolni egy darabig el is van de ha nagyon hosszúra nyúlik azt megunja. Egyébként én szeretek egyedül is lenne magamban és pl imádok magam vásárolni tök egyedül. Pihentető , nem kell hogy mindig legyen körülöttem valaki :)
Ettől még a legjobb barátom igen mert elmondok neki mindent és mindig számíthatok rá. S ez fordítva is így igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!