Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet a probléma, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a probléma, miért csak baráti viszonyt szeretne?

Figyelt kérdés

Tehát, nem tudom mi történt vele, először amikor találkoztunk akkor nem barátkozás ként indult.

Nekem nagyon bejött a lány, és igazából volt minden ez alatt azt értem, hogy lefeküdtem vele.

Utána írta párszor, hogy ezt elkapkodjuk és úgy érzi, hogy legyünk inkább barátok.

Én persze ebbe bele is menten.

Ahogy ezt megbeszéltük, találkoztunk, viszont amikor haza akartam vinni, akkor telóm csipogott, hogy xy illető rám írt, ő meg nagyon furán elvette telefonom, hogy megnézze ki írt rám, elvenni nem tudtam , mivel vezettem, mondjuk nem is akartam, mivel nekem csak ő kell. Miért akar baráti viszonyt, ha egyszer féltékeny?

2019. aug. 27. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Mert neki lehet más, aki nálad pillanatnyilag jobb, de neked ne legyen, mert neki kéne pincsizned. Hülye pitsa. Magadtól nem jöttél rá?
2019. aug. 27. 18:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Hülye lennék, ha ez nem fordult volna meg az eszembe!! ;)
2019. aug. 27. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Két vasat tart a tűzben.Ha a másik dobja,akkor jó leszel te is.
2019. aug. 27. 18:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Sejtettem.. :) valahogy erre gondoltam én is
2019. aug. 27. 18:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Nincs ló, jó a szamár is.
2019. aug. 27. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!