Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy olyanba lettetek szerelmesek akit utáltatok vagy csak unszimpatikus volt vagy nem egészen az esetetek?
Utálni épp nem utáltam, de sosem volt szimpatikus... hosszú haj, körszakáll, stb., ez sosem volt az esetem... hogy miért szerettem bele végül; hát megismertem, és beleszerettem. Iszonyat jó ember, segítőkész, odaadó, gondoskodó... 6 éve a férjem. :)
29/N, 32/F, 19/22 évesen jöttünk össze.
Bizonyitottak kb ugy lett szerelem
Csak azert kapott erre eselyt mert meggyengült pillanatomban kaptak ki(törödes hiany stb)
Egyik azert volt unszimpi mert az az igazi alfahim tipus nagyszaju flegma neha cinikus kacsintgat a bünözessel, rafinàlt zsivàny, mellesleg a szemelyi szabadsagomat korlatozta igy ismertem meg alapbol hogy szépen irjam. Kb ugy iszkoltam mindig elöle mintha kergetnének. Telefon lecsapva mikor hivott, haverjaival együtt küldtem el melegebb eghajlatra, elköltöztem par szaz km-t,stb.
Hat szoval nem adta fel.
Es kezdett tönkre is menni bele.
Elöbujt belöle valami hösszerelmes.
Romantika udvarlas lehozta a csillagokat.
Harc a bizalmamért.
Könnyek. Egy alfahimtöl. Talan ezen a ponton szerettem belé
#6-os Meg lehet tudni miért mutatta meg a gyengéd énjét? Ki akart használni?
Korod nemed lehet tudni?
A 6-os válaszoló vagyok. Azért tette szerintem, hogy megkaphasson. Aztán utána szép lassan próbált lekoptatni egy kifogással. Azért gondolom kifogásnak, mert utána másoknál próbálkozott, flörtölt az orrom előtt, nem érdekelte, kinek van valakije, ki hány éves, milyen messze lakik tőle.
Azóta én hallgatok a megérzéseimre. Nála is éreztem, ki fogja használni a naivságomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!