Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sűrgős! Hogyan tudnám megvigasztalni a barátnőmet? (többi lent)
Figyelt kérdés
A barátnőm azt álmodta és valaki mondta hogy megfogom csalni a barátnőmet ezért most távolság tartó és sír hogyan tudnám megvigasztalni most ép a bátyja próbálja megvigasztalni.
Normális kommentet kérek köszönöm!
2019. aug. 18. 10:18
11/14 anonim válasza:
Most úgy volt hogy először valaki azt mondta neki h meg fogod csalni, és utána álmodta ezt? Mert akkor ezért volt, ez egyértelmű, ami foglalkoztat kicsit is arról álmodhatunk, ezen kívül össze-vissza álmaink is lehetnek. Egyébként meg lehet h hallott valamit mások megcsalásáról, és ezért került be az álmába. Vegyél neki egy kényelmes párnát, vagy valamit amitől jobban alszik, akkor kevesebb hülyeséget álmodik. Képes ezért sírni :))
12/14 anonim válasza:
Szerintem meg kamuzik és így akar lekoptatni téged. Gyenge sztori részéről.
13/14 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy én a kapcsolatom elején visszatérően azt álmodtam, hogy egy hang figyelmeztetően azt mondja: Egy lány miatt nem fog sikerülni!
Sose láttam a lányt álmomban, de annyira meg szerettem volna nézni.
Aztán 10 év múlva én csaltam meg. Ő nem csalt meg soha.
14/14 anonim válasza:
Nem kell vigasztalni, egyszerűen ülj le vele beszélgetni. Légy határozott, és mondd el neki, hogy a valóságban nem történne meg, csak álmodott.
Nem lehet amúgy, hogy azért álmodta, mert tudat alatt fél? Ki kellene deríteni az okokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!