Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek egy lányt. Elmondasa szerint neki is vannak erzesei irantam, de van baratja. Neha azt erzem, hogy kihasznalja azt, hogy en odaig vagyok erte. Meddig mehet el?
Jó, nem feltétlenül fogja otthagyni a barátját, de lehet egy kis dugásban benne van.
Ennyi.
Addig mehet el, ameddig te engeded neki.
Ha pl. van barátja, de megcsalta veled, azzal bizonyította, hogy komolyan érdekled. Így tényleg csak játszadozik veled. Egy szimpatikus ember lehetsz neki, de ennyi.
Igazi érzései meg akkor lennének irántad, ha dobná a csávót miattad.
Te éppen egy másik pasival versenyzel. Ha jobb vagy a mostani barátjánál akkor tied a lány!!
(Mondjuk az más kérdés, hogy milyen lány az ilyen, és egy esetleges kapcsolatban mennyire kell félned a megcsalástól...)
Ha papucsozkodsz, meg bénázol, akkor elveszíted. Most kell mutatni határozottságot, önbizalmat! El kell hívni randizni, közös programokra, és a szex lesz a döntő! Hajó a szex, akkor megnyerted őt.
Meddig mehet el? Haverom évek óta szórakoztat, furikázik egy ilyen csajt, anélkül, hogy pár jó szón kívül bármit kapott volna.
Én fél év után időben észleltem az ő példáját látva, válaszút elé állítottam a csajt, hogy én, vagy az általa bunkó, figyelmetlen, önző pasija, akivel állítólag semmi témája, mert a pasinak csak a kanapé-sör-foci, bezzeg velem könyv, a világ dolgai bármi. Nem engem választott.
Ez kb ugyanaz nőktől, mint mikir a pasi majd a jövő héten elválik, csak éppen most beteg a gyerek, most a nagyi belehalna, ha megtudná...
Kerdezd meg h mit érez irantad mennyire gondolja komolyan mit hajlando tenni a kapcsolatert. Adj neki 1 hónapot h lezarja a régit es ha nem akkor viszlat még sec se!
Hívd fel a figyelmet arra h ő is vegye figyelembe a te érzéseidet es ne jatszadozzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!