Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szeretnek bele a Férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretnek bele a Férfiak egy prostituáltba? Mi az, ami megtud fogni egy "férfinak" nevezett embert egy önként vállaló szexmunkásban?

Figyelt kérdés

Mégis mit tudnak remélni tőle? Családot, közös gyereket, összeköltözést?

Velemények, tapasztalatok...?

2019. aug. 16. 17:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%

"Miért szeretnek bele a Férfiak egy prostituáltba? Mi az, ami megtud fogni egy "férfinak" nevezett embert egy önként vállaló szexmunkásban?"

Kérdező, őszintén szólva férfiként nem értem a kérdésedet...

Pont ugyanúgy valamilyen külső vagy belső tulajdonságai, mint ha a lány egy könyvelő vagy egy bolti eladó vagy akármi más foglalkozású lenne.

Emlékszem, pár éve valami fórumon felmerült egy kérdés, azt kérdezte egy férfi, hogy megtudta a menyasszonyáról esküvő előtt (az apóstól) hogy pár évig a estéből élt, és "jajj most akkor mi legyen..." Annyi válasz azon a blogon még sose volt (900+) és a döntő többség azt mondta, hogy attól az a lány még ugyanaz a lány mint az info előtt volt, tehát ha szeretik egymást, sok boldogságot. (az após meg forduljon fel, hogy képes a saját lányát mószerolni)

Én is ezt írtam, én is így tettem volna egy ilyen helyzetben.

2019. aug. 16. 18:17
 12/23 anonim ***** válasza:
97%
Ugyanazért mint egy akármelyik másik nöbe. Szerinted miért ne???
2019. aug. 16. 18:23
 13/23 A kérdező kommentje:
#11 én nem ítélkezés szándékával tettem fel a kérdésemet. Csupán az erdekel, mit tud várni egy férfi egy szexmunkástól, akit szeretkezés közben is a.pénz motivál, semmi több? Ha beleszeret, hogy, miért tudnak eszeveszettül ragaszkodni egy ilyen lányhoz? Azt hiszi, majd gyereket szül neki, összeköltözik vele, feleségül akar menni hozzá? Vagy mégis mit vár tőle... ez a kérdés. Az amit most leírtál, teljesen más tészta, ott ugyanis a ficko nem egy protituáltba szeretett bele,hanem ÉVEKKEL késöbb (!) Derült ki számára, hogy mit csinált a csaj akkor, amikor még nem is ismerték egymást, nem is álmodtak egymásról. Azt azert ne hasoblitsuk ahhoz, amikor valaki célirányosan egy hírhedt szexmunkásba szeret bele, akiről az összes szomszéd tudja, hogy mit csinál.
2019. aug. 16. 18:29
 14/23 A kérdező kommentje:

Tehat arra célzom, h addig, amíg Te veszettül oda meg vissza vagy egy lányért és könyörögsz az ujabb időpontokért, róla álmodozol, addig Neki te csak egy munka vagy.

Erre értettem, hogy nem tudom megérteni, ebbe hogy tudnak teljesen belehabarodni. Az már megint más, hogyha kölcsönös szerelem alakult ki mindkét fél kozott.

2019. aug. 16. 18:37
 15/23 anonim ***** válasza:
78%

"Azt azert ne hasoblitsuk ahhoz, amikor valaki célirányosan egy hírhedt szexmunkásba szeret bele, akiről az összes szomszéd tudja, hogy mit csinál." - Kérdező, most úgy őszintén ki nem sz**ja le, hogy az összes szomszéd mit gondol, vagy mit tud? Ki akarja az életét a szomszédainak alárendelni?

Egyébként meg ha egyszer beleszeret, akkor nyilván azt várja, hogy a párja lesz, aki házasodni akar, az valszeg házasságot is, aki gyereket akar, az valszeg gyereket is...

Egy szexmunkás és a többi nő közt a különbség a foglalkozásukban van, nem a vágyaikban, terveikben.

2019. aug. 16. 18:44
 16/23 anonim ***** válasza:
96%
"Az már megint más, hogyha kölcsönös szerelem alakult ki mindkét fél kozott." - na ya... de az úgy alakul ki általában, hogy valamelyik fél kezdeményez, nem?
2019. aug. 16. 18:46
 17/23 A kérdező kommentje:

63%-os latom, még mindig nem megy át a lényeg, és nem a kérdésre válaszolsz, csupán fontoskodsz a kérdes alatt.

Ebben az esetben csak arra voltam kivancsi, a Ferfit MI motiválhatja, amikor egy ilyen lánytól vár bármit is, de most hagyjuk azt a reszét, hogy kinek mi a vágya, vagy eppen kölcsönös -e. Szerencsére megkaptam pár értelmes választ.

További szép napot!

2019. aug. 16. 18:52
 18/23 anonim ***** válasza:
31%

Kerdezo, a prosti is ugyanolyan ember es ugyanugy erzo lény mint mas no. volt egy prosti ismerosom ugyanolyan kedves no volt mint egy atlagos no szep is volt, voltak emberi ertekei, ha egy srac beleszeret akkor az magaba az emberbe szerethet bele.

Sokmindent lehet remelni, pl mivel jol fizeto melo ezert az anyagiak nem lesznek problemasak, marmint nem kell a not is a ferfinak eltartania hanem eleg magat es siman lehet gyeteke egy prostinak, hisz nem egynek van gyereke tehat akar ez is jatszik.

Aztan altalaba olyanok mennek prostihoz akik nem kapnak eleg figyelmet a noktol es a prostinal megkapjak, akkor ebbe a par perc vagy oraba lesznek szerelmesek, tehat sokmindenbe bele lehet szeretni foleg ha amugy is erzelmileg gyengebb az a ferfi.

2019. aug. 16. 19:09
 19/23 A kérdező kommentje:
#18 koszonom az ertelmes valaszt Neked is!
2019. aug. 16. 19:12
 20/23 anonim ***** válasza:
84%

"#11 én nem ítélkezés szándékával tettem fel a kérdésemet."

...

"A szóbanforgó leányok önként, saját döntésükből alltak szexmunkásnak, senki nem fogott pisztolyt a fejükhöz, ráadásul eltudnának menni kereskedelembe, vendéglátóba is dolgozni, mégis derogál nekik."

Á, dehogyis ítélkezel, Kérdező...

2019. aug. 16. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!