Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak szórakozik vagy mégis akar valamit?
Kollégám azt mondta nemrég, hogy semmit nem szeretne tőlem, mégis sokszor mosolyogva néz rám meg nagyon segítőkész velem, kicsit talán jobban is mint másokkal. Ma pedig az irodában bedobta, hogy menjünk moziba, először nem is igazán gondoltam, hogy ez nekem is szól, de mondtam, hogy menjünk. Utána még mondta párszor, de akkor már mosolyogva engem nézett közben. Ez egyébként egy olyan film, amit már hónapokkal ezelőtt mondtam neki a bemutató előtt jóval, többször is, hogy meg akarok nézni, ő a héten már többször szóba is hozta, de konkrétan ma mondta, hogy nézzük meg. És most miután többször mondtam a kérdésekre, hogy nézzük meg, megkérdezte miről szól a film. Utána rezgett a mobilja mondta, hogy haverja irt neki a filmmel kapcsolatban... Végül én kérdeztem rá, hogy mennek e megnézni, de azt mondta, hogy most nem.
Most akkor velem akarja megnézni vagy haverjával szerintetek? En azt se értem, hogy, ha nem akar semmit miért kérdezi, ráadásul úgy h közben engem néz mintha nekem szólna a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!