Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársak, akik tartósabb kapcsolatot szeretnétek: vannak jó tapasztalataitok olyan férfiakkal, akik ismeretlenül írnak nektek fb-on?
Nekem sokszor úgy tűnik, hogy még inkább "gyárszalag" jellegű az egész részükről, mint a hagyományosabb társkereső weboldalakon.
Ha lehet, leginkább min. 30as nők véleménye érdekelne,
köszönöm :). 34N.
A kérdés ismeretlenre vonatkozik, tehát itt azokra a pasikra gondolsz akik csak úgy pl. egy "Szia"-val Rád írnak.Akit nem ismerek eleve vissza sem jelölöm, ebből következően ha rám ír sem válaszolok.
Egyetlen eset volt kivétel, nagyon szimpatikus volt a srác és kicsit beszédesebb a köszönéstől. Nem lett belőle komoly kapcsolat de találkoztunk többször.
Külsőre nem csalódtam Benne, sőt...viszont biztos vagyok benne,hogy nem én voltam az egyedüli akire ráírt. Innentől fogva pedig olyan mintha mindegy lenne kivel ismerkedik.
Bár férfi vagyok és ráirok ismeretlenül olyanra akinél érzem h rá kell irnom.
Ebből lett néhány egyéjszakás és rövidebb-hosszabb kapcsolatok. Akivel van kapcsolódás, nyitott, azzal lehet akár minőségi hosszútávú is.
Annyiból rossz ez az egész, hogy nincs igazán jó kultúrája a
beszélgetésnek/ismerkedésnek. Mielőtt még szó lehetne bármilyen kapcsolatról, előtte ki kéne alakuljon egy gördülékeny kommunikáció, hogy a két fél legalább minimálisan megismerje hátterében egymást. Akkor még mindig nem ismerkednek, hanem csak beszélgetnek. Jóval később kellene eljutni addig, ahol már meg van az alaphangulat az ismerkedéshez, és tényleg mindkét félben ott van, hogy szeretnék "mint kapcsolat" is megismerni a másikat. Amíg nem tudod ki a másik, addig nem is biztos hogy akarsz vele tervezni... nem lehet rögtön cicázni, bókolni, udvarolni, szóval átugrani alaplépéseket. Az ilyen fb-os ráirogatás is ilyen igazából. Sokszor értetlenül nézem, hogy nincs is meg a szándék a személy megismerésére, hanem hajszolva van, hogy vagy "igen", vagy "nem"... Van amit nem lehet megspórolni.
Lényegében nem válaszoltam a kérdésedre... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!