Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezekután merjek írni a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekután merjek írni a volt barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Fél éve szakítottam a barátnőmmel, de rájöttem, hogy nekem rá van szükségem. 2 hete minden gondolatom ő, vártam hogy elmúljon, de erősödik és ma akartam neki írni. Mielőtt írtam volna előtte pár perccel töltött fel magáról egy képet a közösségi oldalra amin ő szerepel és a háttérben egy hatalmas rózsacsokor van. Nem mertem neki így írni... ez azt jelenti, hogy van valakije és tőle kapta? Nem volt mostanában névnapja/szülinapja és kiírásból nem tudom kikövetkeztetni, mert ő soha semmmit nem oszt meg fbon csak pár havonta profilképet cserél
2019. aug. 9. 21:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
13%
Irtam privit es ajanlottam egy rovid konyvet,mielott irsz neki.
2019. aug. 10. 02:26
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Ember, neked semmi önbecsülésed nincs. :D
2019. aug. 10. 10:09
 13/13 anonim ***** válasza:
67%

A zéró valószínűségű dolgok is megtörténhetnek.

Írj, de ne reméljük semmit.

2019. aug. 10. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!