Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretek egy lányt, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretek egy lányt, hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

A kérdésem a következő:

Sajnos van egy eléggé sz@r helyzet. Ugyanis

régóta szeretek egy lányt, mostanában egyre jobban erősödnek bennem ezek az érzelmek. (Ő nem tud róla, csupán barátok vagyunk.)

Többen vagyunk fiúk, elszoktunk menni inni, ő is velünk szokott jönni, ha ráér.

Viszont én már nem fogom sokáig bírni ezt az örlődést, mert egy idő után belefogok rokkani.

Mondjam el neki, hogy szeretem, és akkor legalább nem örlődöm tovább,

legalább megpróbáltam, vagy maradunk tovább barátok, és továbbra is szarul érzem majd magam.

Van valakinek hasonló tapasztalata? Vagy esetleg volt-e hasonló helyzetben?

2019. aug. 8. 21:19
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Elhívod randira, aztán kettesben sörözés mellett comingoutolsz.

33/f

2019. aug. 8. 21:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem az embereket. Miért kell azon egyáltalán gondolkozni, hogyha van két opciód és az egyiknél fixen sz_r marad a szitu a másiknál pedig fixen jobb lesz?

Mazochista vagy tán?

2019. aug. 8. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam még hasonló helyzetben, de sztem figyeld meg a lány reakcióját feléd is pl szemezik veled kitüntet jobban a figyelmével mint a többi fiút, az h eljartok egy társaságba nem elég neked is jelezned kell h többet akarsz lehet neki is bejosz kitudja csak nem mer semmilyen jelet adni :)
2019. aug. 8. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el, rosszabb szerintem tartogatni magadban és szenvedni.
2019. aug. 8. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Ez a szerelemi vallomás a semmiből szerintem rossz ötlet. Miért támadod le ilyen nagy érzelmekkel? Én kellemetlenül érezném magam, ha egy haverom hirtelen ezzel állna elém és nem ugranék a karjai közé.

Egy kapcsolatot fel kell építeni. Az elejétől. Hívd el randira!

24N

2019. aug. 8. 22:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, még kapcsolatban is bőven hagyni kell időt és utána is viszonylag ritkán mondani, alapvetően még érdeklődni is csínján szabad, a megfelelő közönyösséggel. A nők sajnos ezt szeretik, még ha nem is ismerik be, igénylik a drámát, azt hogy ne legyen semmi se egyszerű.
2019. aug. 8. 22:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Ha elhívom randira, is lefogja szűrni, hogy érzek iránta valamit, nem?
2019. aug. 8. 23:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad letámadni!

A kapcsolatok általában nem úgy alakulnak ki, hogy mindkét fél iszonyatosan vonzódik a másikhoz, aztán a srác elmondja, hogy mennyire szerelmes. A lány valószínűlen nem tudja (most még) viszonozni ezt. Ezért ha elmondod, akkor kb. olyan válaszra számíthatsz, hogy "bocs, de én nem szeretlek".

Tehát elmondani nem szabad, de kifejezni kell, kötelező. Ha baráti a viszony köztetek, akkor bármikor elhívhatod akárhová. Koncertre, kirándulásra, stb. Elvben könnyen tudsz olyan témát találni, ami őt érdekli (de a haveri társaságot nem).

A harmadik közös programnál már le fog esni neki a szitu. Vagy már az elsőnél is. Lehet, hogy az elején le fog rázni. De ez is jó, mert legalább lezárod a dolgot magadban. Minél kisebb erővel támadsz, annál kisebb lesz az elutasítás is. Ha pl. duplán van meg egy CD-d és az egyiket oda adnád neki, de nemet mond rá, az nem probléma. Ahogy fentebb is írta valaki: fel kell építeni a kapcsolatot. Valakinél egy 3 nap, valakinél hónapok vagy évek.

2019. aug. 9. 03:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

5ös vagyok

Nyilván tudni fogja, hogy tetszel neki, vonzódsz hozzá, szeretnéd jobban megismerni. Így kezdődik. Ez azért nem egyenlő egy szerelmi vallomással.

2019. aug. 9. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!