Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hányszor voltatok eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor voltatok eddig szerelmesek? Kb. Életkort és nemet írj mellé!

Figyelt kérdés
Hamar lesztek szerelmesek?
2019. aug. 6. 17:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%

14 évesen, akivel próbálgattuk az első szexet.

Utána 25 évesen kezdődött. A koromat nézve, több már nem lesz. Bár mondhatom, a második mai napig tart.

15-25 éves korom között elég sok lánynak vallottam szerelmet, de csak azért, mindig legyen hová belógatni.

2019. aug. 6. 19:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Még egyszer sem. 18/L
2019. aug. 6. 20:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

21-22 éves koromban voltam nagyon szerelmes egy srácba. Igazi, első látásra szerelem volt.

Sajnos plátói maradt. Bánatomba Brazíliába költöztem fél évre... :D

26/N

2019. aug. 6. 20:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Több plátói volt, és nagyon erős érzelmekkel, viszont abból soha nem lett semmi, volt, amit nem is viszonzott a másik, elég sokat szenvedtem ezek miatt. Így könnyű beleszeretni szinte bárkibe, ha pont magányos vagy, ő pedig véletlenül kedvesebben szól hozzád, mint egy másik ember.

Utána lett egy normális kapcsolatom. Az elején voltak érzelmek, de hamar elmúltak, mert kicsit erőltettem a dolgokat, ahelyett, hogy jól érezzem magam a másikkal, az volt a célom, hogy ezen meg azon legyek már túl vele, amiről úgy éreztem, hogy le voltam maradva. A kommunikáció hiánya/nem hatékonysága tesz legtöbbször keresztbe kölcsönös érzelmek esetén.

Most megint kapcsolatban vagyok valaki mással. Ez egy másfajta szerelem, ami nem arról szól, hogy ha rád néz vagy nem, akkor belehalsz, hanem inkább magát az embert szereted, bár nem olyan intenzív, mint a plátói, más szemszögből nézve mélyebb érzés annál. Ameddig nem tudsz semmit a másikról, addig ez úgysem tud kialakulni, ezért valamilyen intenzívebb vonzalom kell legyen az elején, de nem feltétlenül olyan szinten, mint a plátóinál.

23/N

2019. aug. 6. 21:02
 15/16 anonim ***** válasza:

3x. Mondjuk az első kettő plátói volt, a mostaninál van rá esély, hogy lesz belőle valami. :) 22/L

(És én még azt hittem, hogy az én számommal rohadtul le leszek maradva, most kicsit megnőtt az önbizalmam, köszi! :D )

2019. aug. 6. 21:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Egyszer. Az is plátói volt.

18/L

2019. aug. 7. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!