Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mi lenne reakciótok, ha azt mondanám nektek, hogy szeretkezni szeretnék veletek?
Figyelt kérdés
Kort is.2019. aug. 3. 23:59
11/21 anonim válasza:
Így egész ismeretlenül? A semmiből elém állnál és ezt mondanád?
Őszintén, mit vársz?
Arra gondolnék hogy egy kiéhezett kanos pasi vagy, akinek nem jut nő, és tökmindegy csak had tehesd már be mindegykinek.
Csak néznék hogy ki ez a komplett hülye.
13/21 anonim válasza:
12 : nincs mit örülök ha nevettél egy jót :D
14/21 anonim válasza:
Szerintem epekedve várnák, hogy privit írj nekik és rengeteg meztelen képet küldjenek magukról :)
Szeretkezni - ahogy a nevében is van - azzal lehet akit szeretnek, sok fétist, parafiliát láttam már, de olyat aki egy zöld négyzetbe írt szövegbe lett szerelmes még nem igazán.
16/21 A kérdező kommentje:
#15: ezzel a névvel biztos nem azt reméled, hogy rád írnak. 🤣🤣🤣🤣
2019. aug. 4. 07:27
17/21 anonim válasza:
Ha ismeretlenül jönnélnida ezzel a dumával, fix hogy azt gondolnám bolond vagy. Letojnám a bokám, de egyúttal röhögnék egy jót. :D
18/21 anonim válasza:
Ha ott lenne a kérdés végén, hogy elkezdenél kiabálni akkor te lennél az ókori fényképész.
19/21 anonim válasza:
Én meg azt mondanám "aha én meg az 5ös lottó főnyereményét szeretném" és önelégülten otthagynálak😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!