Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az baj, ha nem vennék barátnőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha nem vennék barátnőnek Converse cipőt?

Figyelt kérdés

Magamnak nemrég vettem egyet 22 000-ért. De nem érzem úgy, hogy egy olyan nőre ennyit kellene költenem, akivel lehet, 2 év múlva már emlékezni sem fogunk egymásra.

Ez baj?

2019. júl. 28. 20:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%
Nem, miért kellene neki cipőt venned?
2019. júl. 28. 20:41
 2/20 anonim ***** válasza:
63%
Miért vennél cipőt a barátnődnek??
2019. júl. 28. 20:43
 3/20 anonim ***** válasza:
64%
Talán nincs neki pénze cipőt venni? Nem kell ám egy ilyen drágát elég az olcsóbb is. Már mint magának. Én sem vennék max akkor ha már jó pár éve együtt vagyunk és akkor is úgy hogy megbeszélem vele pl szülinapjára megkapja.
2019. júl. 28. 20:44
 4/20 anonim ***** válasza:
57%

Nem a CIPŐ, mint cipő a lényeg!

A gesztus, hogy veszel-e neki ajándékot. Hogy gáláns vagy-e, vagy sem.

Na pont a hozzád hasonló proli, spúrokat cserélik le a nők egy olyanra, aki nem feltétlenül pénzesebb, de gáláns.

Mellesleg minek neked nő? Olcsóbb, ha fodrászatokból lopsz női magazinokat, és azokra vered!

2019. júl. 28. 20:49
 5/20 anonim ***** válasza:
87%
Én olyan pasival nem lennék együtt, aki úgy áll a kapcsolathoz, hogy lehet holnap már együtt sem leszünk. Ilyen hozzáállással semmit nem fogtok egymásért megtenni, mert minek? Az önzés meg a másik, van egy csomó pénzed, de mindent sajnálsz rám...hát, sok más pasi nem sajnálná, és ezt a barátnőd is tudja :)
2019. júl. 28. 20:49
 6/20 anonim ***** válasza:
25%

Ha adsz bele mondjuk egy ötezrest mert a te jövedelmed sokkal több mint az övé, az korrekt.

Cserébe nyilván besegít másba.

2019. júl. 28. 20:51
 7/20 A kérdező kommentje:

Tudom. Sokat láttam az életben, hogy a pasik hogy szórják a pénzt a nőkre, főleg a fulloa buxákra. Én nem akarok beállni a sorba.

A húgomnak nem vettem sose ilyen drága dolgot, majd mindjárt egy idegen nőnek... Mellesleg lehet fél év után már más lesz a barátnőm.

2019. júl. 28. 20:53
 8/20 anonim ***** válasza:
93%

1. 15-ért lehet kapni akciósan.

2. Jó strapabíró cipő, valószínűleg tovább tart majd mint a barátnőd, szóval tényleg nem éri meg.

2019. júl. 28. 20:54
 9/20 anonim ***** válasza:
42%
Mi a phasz? Ha nekem a pasim cipőt venne, úgy érezném magam, mint egy hülyegyerek.
2019. júl. 28. 20:54
 10/20 anonim ***** válasza:
72%
#7 hát ha semmit nem teszel a kapcsolatba, akkor biztos is, hogy fél év múlva már nem lesz veled. Van egy ilyen ismerősöm, mindenkire sajnálja a pénzt, magára szórja. A barátnőjéért még autóval sem menne el. 35 éves, soha nem volt házas, gyereke sincs. Gondolom érthető, hogy miért.
2019. júl. 28. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!