Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátomról most esik le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomról most esik le valami, leírom. Hogy kezeljem ezt az új helyzetet?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolatom van, persze nekem borzasztóan bejön a barátom, a feje, a teste, mindene. De azt hittem más nők nem annyira figyelnek fel rá, mert nincs kigyúrva, nem a most divatos módon hordja a haját, nem öltözik "stílusosan", szóval nem az a tipikus "jópasi" megjelenés, amire ebből a szóból sokan asszociálnak. De kezd leesni, hogy nem csak én tálalom jó hapsinak, megnézik, felfigyelnek rá, próbalkoznak is. De eddig nem volt baj, mert csak addig környékezte mindenki, amíg nem tudta hogy van már barátnője. Meg ugye egyre többet kérdezek a múltjából, és egészen kiskorától fogva körülzsongják a lányok, kiskora óta volt már neki gyerekszerelem meg minden. Tehát rosszul hittem, hogy csak én figyelek fel rá, mert rohadt sokan... Jól néz ki, még ha nem is a ma annyira dívó "instagram" stílusban néz ki, ahogy én nevezem az ecsethajúakat és társaikat. Csak fura, mert van már mögöttem egy több éves kapcsolat, és bár ő se volt rossz hapsi, azért nem annyira legyeskedtek körülötte, pláne nem egész életében kiskorától fogva, mint a barátom esetében. És fura ezt megszoknom, meg elbizonytalanít.

Nem én szedtem fel, nem én flörtöltem vele, ő hóditott meg engem.

2019. júl. 27. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Ne légy hisztis, féltékeny 3,14csa.
2019. júl. 27. 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem ad okot arra,hogy féltékeny legyél, akkor ne csinálj ebből ügyet, bízz meg Benne.

Ha féltékenykedsz, és ezt ki is mutatod, előbb-utóbb rámegy a kapcsolatotok, vagy kikészíted teljesen magad ezzel az aggódással, ami vélhetőleg fölösleges ha Ő kezdeményezte az ismerkedést.

Egyébként fura amit írsz: miért gondoltad azt,hogy csak Te figyeltél fel rá?

2019. júl. 27. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"nem öltözik "stílusosan", szóval nem az a tipikus "jópasi" megjelenés"

Nem tudom hány éves vagy, de sem a baráti, sem az ismeretségi körömben nem az ecsethajúak és a 15 évesek körében menő stílusban öltöző férfiak a "jópasik".

Én 22 éves vagyok, a baráti köröm 21-24, az egyéb ismeretségi körömben meg vannak 20-34 éves korig nők.

Mi általában jókat nevetünk az ilyen festett hajú "divatos" srácokon, a kedvencünk az ha V nyakúban vannak és megvan a kismama pocak effektus (biztos tudjátok mire gondolok, amikor feszülős V nyakút vesznek fel, habár nincsenek kigyúrva, ami persze nem probléma, de ez a kismama vagy sörhas megvan, valljuk be, ez elég visszataszító és vicces is egyben :)).

2019. júl. 27. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet ezt szokni, ha a baratod nagyon megbizhato. Az enyemmel is folyton kikezdenek a nok, de neki ez teher es hamar leepiti oket, emiatt bennem ez egyaltalan nem kelt rossz erzeseket. Egy kicsit meg buszke is vagyok ra, hogy mennyire kapos es megis engem valasztott. :) O soha nem tett egyetlen olyan gesztust sem, ami aggodalomra adhat okot, ugyhogy ezeket a kis probalkozasokat betudom az elet termeszetes velejarojanak. Azt javaslom te is nyugodj meg, amennyiben a baratod viselkedese kifogastalan.
2019. júl. 27. 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt tobb gyerekszerelem, meg altalanosban is uldoztek a csajok.

Bolcsodeben is volt baratnom 2-3 evesen, Natalianak hivtak. Aztan 18 evesen lattam a Monika showban, hogy szexmunkas lett belole. Az anyukajat felismertem.

Viszont 14 eves korom utan meg semmi. El lettem atkozva.

2019. júl. 28. 03:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem kár ezen izgulni. Téged választott nem? Akkor meg ne legyél ennyire féltékeny a semmire.

Az hogy sokaknak tetszik nem jelenti azt hogy ő ezt ki is használja. Kár ilyenen kattogni

2019. júl. 28. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!