Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek túl rajta? Annyira hiányzik.
Télen megismertem egy srácot és kavartunk kb áprilisig, aztán nem írt nekem, mikor megkérdeztem , h gond van-e, mindig talált vmi kifogást, h most miért nem ér rá. Aztán én hagytam, ha nem akar beszélni, hát nem akar és én sem kerestem őt. Azóta nem beszéltünk és nem rég azt vettem észre, hogy törölt az ismerősei közül is. Én december óta mindig csak rá tudok gondolni, szeretném újra látni, elviselhetetlenül hiányzik, teljesen megfelelt az ideálomnak, tökéletes volt. Hogyan tudok túllépni rajta? És egyáltalán miért tehette ezt? Már próbáltam másik srácot keresni, de mindig csak rá tudok gondolni és mindenkiben őt keresem, nagyon hiányzik.
18/L vagyok, ő 22/F

Nem tetszettél neki eléggé, sajnos van ilyen.
Lehet csak meg akart dugni, és mivel nem hagytad, ez lett.
Lehet csak meg akart dugni és mivel megvoltál neki, már nem érdekled.

Hogyan tudok túllépni rajta?
Idővel, és okosan. Tereld el a gondolataid, ismerkedj sokat, és lásd be, hogy ő csak egy emlék.
És egyáltalán miért tehette ezt?
Te is tudod erre a választ. Nem volt beléd szerelmes. Nem lett az. Valami megindult, de nem tudott kibontakozni, mert nem szeretett beléd, nem esett beléd, nem zúgott beléd. Ez egyoldalú volt a részedről. Talan egy ideig megfogtad őt, de nem alakult ki benne mély érzés irantad. Ezért hanyagolt, majd mostanra elfelejtett mondhatni.
"teljesen megfelelt az ideálomnak, tökéletes volt."
Az idealod lekoptat? Az ideálod olyasvalaki, aki nem zúg beléd? Az ideálod indokokat kreál, hogy ne találkozzatok, ahelyett, hogy kerek perec megmondaná, új vizekre akar evezni? Lehet számodra tökéletesnek tűnt, hozzád illőnek, de nem volt az. Próbáld ezt elfogadni.

Mondani bármit lehet. Ha igazat is mondott, mert akkor úgy érezte, akkor is átalakultak benne az érzések. Elengedett téged, mert nem akart többet.
Ne hibaztatsd magad. Hogy biztos a külsőd, a viselkedesed... Nem. Egyszerűen csak nem téged keresett.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!