Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lépjek túl rajta? Annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek túl rajta? Annyira hiányzik.

Figyelt kérdés

Télen megismertem egy srácot és kavartunk kb áprilisig, aztán nem írt nekem, mikor megkérdeztem , h gond van-e, mindig talált vmi kifogást, h most miért nem ér rá. Aztán én hagytam, ha nem akar beszélni, hát nem akar és én sem kerestem őt. Azóta nem beszéltünk és nem rég azt vettem észre, hogy törölt az ismerősei közül is. Én december óta mindig csak rá tudok gondolni, szeretném újra látni, elviselhetetlenül hiányzik, teljesen megfelelt az ideálomnak, tökéletes volt. Hogyan tudok túllépni rajta? És egyáltalán miért tehette ezt? Már próbáltam másik srácot keresni, de mindig csak rá tudok gondolni és mindenkiben őt keresem, nagyon hiányzik.

18/L vagyok, ő 22/F

2019. júl. 24. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tetszettél neki eléggé, sajnos van ilyen.

Lehet csak meg akart dugni, és mivel nem hagytad, ez lett.

Lehet csak meg akart dugni és mivel megvoltál neki, már nem érdekled.

2019. júl. 24. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi vagy még! És csak képzelődsz hogy ideális volt pedig csak átkúrt a palánkon.
2019. júl. 24. 12:05
 3/7 A kérdező kommentje:
De úgy éreztem, h ő is szeret engem. Meg mondta is, hogy csak engem akar és gyönyörű vagyok és komolyan gondolja. Azt hittem tényleg így van. És most csak magamat hibáztatom, h túl csúnya vagyok és nem vagyok elég jó senkinek, még ha nem is így van így érzem. Lehet, mert annyira igyekeztem, hogy tetszem neki. Ő nagyon helyes és okos. Tényleg mindent beleadtam, próbáltam a külsőmből is a legtöbbet kihozni, érdekes lenni, nem akartam könnyen kaphatónak tünni, nem feküdtem le vele. De pár hónap után azért már belementem 1-2 dologba. Szóval tényleg nem tudom.
2019. júl. 24. 12:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan tudok túllépni rajta?

Idővel, és okosan. Tereld el a gondolataid, ismerkedj sokat, és lásd be, hogy ő csak egy emlék.

És egyáltalán miért tehette ezt?

Te is tudod erre a választ. Nem volt beléd szerelmes. Nem lett az. Valami megindult, de nem tudott kibontakozni, mert nem szeretett beléd, nem esett beléd, nem zúgott beléd. Ez egyoldalú volt a részedről. Talan egy ideig megfogtad őt, de nem alakult ki benne mély érzés irantad. Ezért hanyagolt, majd mostanra elfelejtett mondhatni.

"teljesen megfelelt az ideálomnak, tökéletes volt."

Az idealod lekoptat? Az ideálod olyasvalaki, aki nem zúg beléd? Az ideálod indokokat kreál, hogy ne találkozzatok, ahelyett, hogy kerek perec megmondaná, új vizekre akar evezni? Lehet számodra tökéletesnek tűnt, hozzád illőnek, de nem volt az. Próbáld ezt elfogadni.

2019. júl. 24. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondani bármit lehet. Ha igazat is mondott, mert akkor úgy érezte, akkor is átalakultak benne az érzések. Elengedett téged, mert nem akart többet.

Ne hibaztatsd magad. Hogy biztos a külsőd, a viselkedesed... Nem. Egyszerűen csak nem téged keresett.

2019. júl. 24. 12:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs csodagyógyszer. Foglald el magadat, tereld a gondolataidat és majd idővel jobb lesz.
2019. júl. 24. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Amikor belelovalod magad a nosztalgiába, mindig tedd fel a kérdést:vajon neki te hiányzol? Őt bántja ez az egész? Szerintem nem úgy viselkedik. Szóval eleve nem lehet ideális számodra. Gondolj arra, hogy többet érdemelsz!
2019. júl. 26. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!