Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok a barátnőtökkel/barátotokkal azért mert mással aludt egy "bebaszós" buliban?
Mármint egy helyen aludtak, vagy megcsalt?
Ha egy ottalvós buliban többen egy helyen aludtak, akkor mérges lennék, de nem szakítanék. Volt rá példa, még a kapcsolatunk elején, hogy a párom elaludt egy kanapén és csak reggel került elő filctollal kifestve, én meg már mindenhol kerestem, azt hittem elveszett. Mocskos mérges voltam, de nem szakítottam.
Ellenben ha a buliban szexelt volna egy másik nővel, akkor mehetett volna filctollasan vissza a szüleihez. Szakítottam volna abban a percben.
Én már csináltam ilyet fiatalabb koromban,mármint mikor középsulis voltam,osztálytárssal. 2x is! Tényleg semmi nem történt,egymáshoz sem értünk. Nem mondtam el a baártomnak,mert szerintem nehéz elhinni,hogy tényleg nem volt semmi..
sok dolgotól függ amúgy ez. pl ha vlaami gyerkkori barát vagy akármi még okés. Ha egy idegen akkor nem tudom...de tényleg a kapcsoaltotoktól függ,korotktól,körülményektől stb. Nehéz kérdés, el tudom képzelni azt is,hogy nem érdeklne a dolog. De azt is,hogy akár szakítanék pl ha tudnám hajt a csajra és nem szavahihető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!