Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre talált egy barátnőt, aki szereti, erre eldobja?
Ez már fél éve történt, de azóta is bánt a dolog...
Megismertem egy srácot. 22 éves, helyes, jól el lehetett vele beszélgetni, így hát elkezdtünk randizni. Sokat beszéltünk és kiderült, hogy még szűz, életében nem volt még barátnője, semmilyen szexuális kapcsolata, csók se nagyon. Most a legtöbb lány azzal küldené el, hogy neki férfi kell, nem egy szűz kisfiú, aki bénázik az ágyban. Nekem ez eszembe sem jutott. Így is folytattam vele a beszélgetést. Különben is, volt már szűz barátom, tudom, hogy nem ufók :D
Minden nagyon rendben ment, ismerkedtünk, összejöttünk, sok romantikus és szuper pillanatot éltünk át együtt. Vannak mindkettőnknek hibái, de én ezek ellenére teljesen belézúgtam. Azt mondta, szerelmes belém. Elég hamar kimondta, akkor nekem még csak alakulóban volt, de én is beleszerettem. Nem voltunk sokáig együtt, de egész lassan jutottunk el az első csókig, úgyhogy épp elég idő volt ahhoz, hogy szerelmes legyek (nekem amúgy is hamar jönnek az érzéseim).
3 hét után a semmiből szakított velem. Azt mondta, én nem csináltam semmi rosszat, én nem hibáztam, de ő nem tudott belém szeretni. Holott naponta többször mondta és ki is mutatta, olyan dolgokat tett meg értem, amit nem teszel meg olyanért, akit nem szeretsz.
Szexig el se jutottunk, tényleg csak egy rövid, de érzésre csodás kapcsolatunk volt. Ami még nagy baj és biztos közrejátszott, hogy anyuci még mindig nagy befolyással van rá. Neki pl én nem voltam annyira szimpatikus (sosem találkoztunk), mert én már szexeltem meg voltak hosszú kapcsolataim (konzervatív néni).
Csak azt nem értem, hogyha tényleg semmilyen hibát nem követtem el és vasárnap azt mondta, hogy szeret és el tudja képzelni, hogy feleségül vegyen, hétfőn meg szakít azzal az indokkal, hogy nem szeret... Jaj, hogy történhetett meg ilyen?
Fél éve szakítottunk de azóta sem kaptam erre a kérdésre elfogadható választ tőle. Én komolyan mondom, visszafogadnám, ha úgy érezné, ad még egy esélyt az érzelmei kialakulásának, mert az anyjától eltekintve minden megvolt benne, ami nekem egy hosszútávú kapcsolathoz kell.
De egyébként több fiú is akkor jön rá, hogy neki mégsem kell a kapcsolat, amikor már megkapta és lehazudta a csillagokat az égről.
Szerintem megijedt.Egy kapcsolat felelősséggel jár,sokan inkább visszamenekülnek a komfortzónájukba.
Hallottál már az intézmény függőségről?Olyanoknál fordul elő,akik sokáig voltak börtönben.Megszokták a napirendet,az önállótlanságot,a szabályokat.A szabadulás után elveszettnek érzik magukat,ezért inkább elkövetnek valamit,hogy visszakerüljenek a börtönbe.
Három gondolatom van. 1) Azért szűz mert testi baja van (impotens) vagy fél a szextől. Aszex vagy meleg.
2) Olyan önbizalmat kapott meletted,hogy azt gondolta ha te összejöttél neki ,más is összejön.
3)Képtelen kapcsolatra vagy anyuci lebeszélte rólad. Azért egy gondolat ez mert. Akit le lehet beszélni,az alkalmazlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!