Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex barátnöm szerint gengr vagyok! Mit tehetnék hogy ne igy lássa vagy más a jövöben?
Pár hónapja szakitott velem barátnőm,azt mondta nekem az én hibám volt minden!
Szóval ha a mai napig találkozunk véletlen szerűen az utcán akkor inkább messziről elkerülöm nem nézek rá és nem akkarom tartani vele a kapcsolatott.
Valószinűleg mert szeretem és valahol büszkeség böl is kerülöm. Tehát a kérdés igazából az lenne hogy hogyan mutathatnám meg hogy nem vagyok gyenge lelkileg és már egyszerüen nem jelent semmit "vagyis annyit mint pl régen.!)
A válaszokat elöre is köszönöm !
Azzal tudod magad helyrehozni, hogy nem egy istenverte nárciszikus, felelősséghárítós nőszemély véleményére adsz (minden a te hibád), hanem logikusan próbálod látni a dolgokat, s nem az ő szemével. Az ő szeme csak az ő álláspontját, véleményét tükrözi, ami vszínű köszönő viszonyban sincs a valósággal, hanem a saját érdekeinek legjobb forgatókönyv szerint átírt valóság.
Nem ismerlek, de egy szimpla egyszerű példa, ami egy shit tesztnek is megfelel, de már túl mutat azon:
- (te) Éhes vagy? Mit fogunk vacsorázni, mert én nagyon éhes vagyok.
- (ő) Most azt akarod, hogy megint én főzzek?
- (te) Nem, akkor szeretnél elmenni valahova étterembe? (Pláne frankó a válasza, ha még sosem főzőtt...)
- (ő) Már nem, mert egyedül nem jutott volna eszedbe, hogy elvigyél valahova.
- (te) De, csak éhes voltam, s feltettem egy egyszerű kérdést, éhes vagy-e? Ha igen, mit szeretnél enni?
- (ő) Nem, te azt akartad h főzzek rád és bszogattál.
Kérdem én, te hibád a veszekedés?
Ugye magad is tudod a választ.
Azt meg egy olyan embernek, aki ilyen (azaz meg van róla győződve, hogy minden a te hibád) ne próbáld meg bebizonyítani, hogy nem igaz, mert ezzel is csak azt éred el, hogy igazat adsz neki (fontos a számodra), s próbálod "helyrehozni".
Az ilyen nőknek hátat kell fordítani, s vissza sem nézni. Teljesen mindegy mi a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!