Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítsak úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak úgy, hogy legalább egy picit legyen neki megalázó?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm 5 hónapja. Amíg nem jött el a nyár, nem tűnt fel, hogy mennyire rosszindulatú. Heti rendszerességgel szól be emberekre az utcán, mindig suttogja, motyogja nekem kövér és/vagy narancsbőrös lányokra, pocakos férfiakra, hogy mennyire undorítóan néznek ki, igénytelenek, "úristen, én a helyében nem venném fel azt a nadrágot" meg hasonlók...

Nekem van egy exem akit pont az ilyenek tették tünkre, genetika miatt volt kicsit duci és narancsbőrös, és ahányszor próbált életmódot váltani, zokogogott a zöldség-csirke-hal kombótól meg a teljes kiőrlésű dolgoktól és mozogni is utált, végül az orvosa beszélte le erről, mert ő is látta, hogy többet árt ezzel az egészségének, mint azzal a pár plusz kilóval.

Idegesít, hogy a mostani barátnőm ilyen, undorítóan megalázó másoknak, amit csinál, pont az ilyenek miatt van annyi depressziós, öngyűlölő ember.

Szeretnék úgy szakítani vele, hogy kicsit visszvegyem, elgondolkodjon, de azért nem görény módon. Van ötletetek?

2019. jún. 19. 19:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
Azt mondjuk nem értem, miért kell megalázni, ezzel a szintjére süllyedsz. Meg szakítani is szerintem akkor kéne, ha elmondod, bánt ez a hozzáállás másokhoz, és ennek ellenére sem változtat.
2019. jún. 19. 20:59
 12/17 anonim ***** válasza:
39%

Volt egy csaj, aki ugyanezt csinálta, majd balesetet szenvedett és a szép külsejének annyi lett. Az életben mindenki visszakap mindent. Az a sok negatív, amit kibocsát, egyszer visszacsap rá.

Ki a pöc$ ez, hogy másokat becsméreljen?

2019. jún. 19. 22:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A kérdesre a válasz.

"Szeretném veled ezt befejezni, mert nem tetszik a viselkedésed. Nekem ez nem fér bele."

Hagyd ott.

2019. jún. 19. 22:13
 14/17 anonim ***** válasza:
39%
Mond azt neki, hogy úgy viselkedik, mint egy kivénhedt, megkeseredett rosszindulatú öregasszony, de még a rúzsa színe is olyan, mint a piacokon az öreg néniké, akik húzzák maguk után azt a kis szekeret, de jó hogy eszembe jutottak ezek a nénik, még a szagod is olyan, eddig nem tudtam hol éreztem ilyet...
2019. jún. 19. 22:14
 15/17 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, olvasd el a Nők Lapjából Vass Virág múlt heti cikkét, neten fenn van: Éljen a magyar (szebben)!

Én ettől a cikktől akadtam úgy ki, mint te.

Arról szól, hogy Vass Virág kiment a strandra, és látott sovány, kövér, narancsbőrös embereket, és fel van háborodva, hogy ilyen "csúnya" (ezt ő írta!) emberek, strandra járnak, ahelyett, hogy jobban adnának magukra.

Nézzél képet Vass Virágról, idén lesz 50 éves, de a botoxtól kb. 30-nak néz ki.

Undorítónak tartottam, ahogy leszólta az embereket, akiknek lehet, h. nincs pénzük konditeremre, plasztikára, meg mindennap zöldségre-gyümölcsre.

Tisztára, mint a bnőd!

Megértem, hogy fel vagy háborodva!

A cikket mutasd meg a párodnak, és mondd meg neki, h. nem bírtod a másokat lekezelő, bunkó embereket, ezért szakítasz.

2019. jún. 20. 14:05
 16/17 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem aki másokat szól le, abban tuti van valami hiba, csak így próbálja elnyomni a sajátját, hogy másokat piszkál.

Ezért nem kell bántani, nem fogja megérteni, viszont a karma majd visszaadja neki.

Így jártam én:

A barátnőm összejött egy olyan pasival már nagyon régóta tart a dolog, akinek van párja. A pasi mindig azt mondja neki, hogy szereti, viszont sosem lép.

A barátnőmnek mindig mondom, lépj tovább, keress valaki mást, aki megbecsülés és nem csak másodhegedűs leszel, a helyedben én ennek már rég véget vetettem volna.

Aztán rá pár hónapra visszaütött a dolog, beleszerettem egy családos pasiban. Ugye milyen könnyen mondja az ép ész, hogy ezt nem szabad, stb, viszont a szíved meg egészen mást diktál?

2019. jún. 20. 23:27
 17/17 anonim ***** válasza:

#15 érdekes, ugyanakkor mindkét fél álláspontja érthető.

Magyarország alapvetően egy munkaközpontú, rabszolgaország ahol az emberek évente mindössze egyszer szabadulnak ki az irodai ülőmunkából vagy épp a gyártósorról a Balatonra vagy a Velencei tóra. Nyilván a testük nem hálálja meg a napi 10 óra ülőmunkát és az egészségtelen táplálkozást, amit ez a munkarend magával hoz. Arról nem is beszélve h a sok rabszolgának semmi ideje testmozgásra. Már ha 2 percet fut, mentőt kell hívni. Ugyanígy nincs ideje arra, h kialakítson magának egy stílust és ruhákat vegyen, vagy épp elmenjen a fodrászhoz.

Így nyilván elég nagy sokk és természetellenes látvány július végén a sok hájas, hófehér, beteg kinézetű ember, igénytelen ruhákba öltözve.

Lehet azt mondani hogy ez a természetes, de nem. Nézd meg az olaszokat. Ők nem a munkáért élnek. Meg is látszik az életvitelük: egészségesek, sportosak, le vannak barnulva, vidámak, rengeteget esznek, és mégse híznak el, hiszen igényesek a kajájukra. Rómában, Milánóban nem látsz olyan nőt aki ne öltözne stílusosan. És nem azért mert milliomosok hanem mert van idejük bemenni a boltba, meg reggelente meginni egy kávét egy kávézóban, szép nyugodtan, beszélgetve, vagy épp újságot olvasva.

Nem mint a bamba magyar igavonó állat, aki reggel 6kor kel hogy rohanjon munkába, reggel nem eszik majd útközben bedob egy elviteles reggelit a mekiből, a munkahelyen iszik 4 automatás kávét h életben maradjon, közben délben eszik valami jó zsíros vackot. Túlórázik este 8ig, utána már nyilván nincs idő sportolni vagy társasági életre, hazaér már nagyon éhes, benyom valami jó zsírosat, megnéz egy igénytelen műsort a TV-ben vagy bámulja a híreket, aztán megy aludni. És csodálkozunk, hogy egészségtelennek néznek ki ezek az emberek...

2019. jún. 24. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!