Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit gondoltok erről?
Barátommal 3 hete szakítottam. Ő férfi, 28 éves, én vagyok a nő, 26 éves. Én mondtam ki a végét, mert az utóbbi időben nagyon sokat veszekedtünk apróságokon, és mikor utoljára leültünk megbeszélni a dolgokat, megint veszekedés lett belőle. Utána 1,5 hétig még beszélgettünk, de csak messengeren, és alig-alig. Aztán még egyszer találkoztunk, amikor átmentem hozzá a cuccaimért, akkor 1,5 óráig ölelkeztünk, volt több puszi is, és egy csók. Másnap írt is, és én azt hittem folytatást akar, amiben benne is lettem volna, mert megbántam, hogy szakítottam vele, de azt mondta, nem akarja újból megpróbálni velem. elfogadtam, írtam neki egy búcsú üzenetet, hogy sose akartam megbántani, ha mégis így történt valaha, akkor ne haragudjon, és hogy minden jót kívánok neki, továbbá hogy nagyon hiányzik és rengeteget gondolok rá, de mostmár elengedem őt.
Két napig meg se nyitotta az üzenetet, majd rá öt napra, a szakítás után tehát 3 héttel mégis írt nekem, de csak annyit hogy: nem akar hosszú üzenetet írni, nem haragszik rám, és hogy ő is gondol rám. Ez micsoda? Vissza kéne írnom, ha vele akarok lenni? Ha igen, mit?
(Olyan választ légyszi ne írjatok, hogy akkor minek szakítottam, elég rossz passzban voltam akkor, egy közeli családtagom betegsége, a munkahelyi problémák, és egy új lakás vásárlása miatt is, hirtelen döntés volt, amit megbántam, de még mindig szeretem őt, csak fogalmam sincs, mi jár az ő fejében.)

Ő csak miattad csinálja ezt, csak miattad ilyen kedveskedő és te meg azt érzed, hogy ebből még lehet újra szerelem és madárkák miegymás.
Ha te békén hagynád ő nem keresne téged. De te nem tudsz leállni.

Az ember azért ember, hogy tudjon (képes legyen) uralkodni az érzelmein.
Te rossz passzban voltál, amikor szakítottál. Viszont az utóbbi időben sokat veszekedtetek apróságokon. Szerintem nagyon-nagyon gondold meg, hogy újrakezdés után mi lesz, ha megint (akár 4 év után) újra veszekedni kezdetek apróságokon. Akkor Te már 30 éves eszel... (Ráment a zsenge fiatalságod egy rossz kapcsolatra, habár 30 évesen sem esze öreg, de...).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!