Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet. Elsőre rosszul érintett a dolog, de már nem érzek lelkiismeretfurdalást. Valami baj van velem?
Megcsaltam a barátnőmet az egyik buliban összeismerkedtem egy lánnyal, kavargattunk, végül szobára mentünk. Úgy magyaráztam meg magamnak, hogy a lány testét kívántam, nem a lelkét, mert a barátnőmet szeretem. ezért nem is vagyok rosszul, de tudom, hogy rosszat tettem, de nem zavar. Szóval az zavar, hogy nem zavar a dolog.
Szakítani nem lehet, mert barátnőm apjával jóban vagyok, és ő egyengeti a kezdő lépéseimet az egyik munka világában, azon a jogon, hogy a lánya pasija vagyok.
Mit kellene most tennem? Hogyan lehetne őszinte bánatom? És szakítsak? Mi vagyok én, mi a baj velem?
Teljesen a káosz kérlek segítsetek.
Egy megtört lelkű férfi.
# 10/10
Ennyi , ez meg sem történt!
Csak máskor ne menny el idáig , mert nem lesz pap aki feloldozzon !
A megcsalások nagy része beismerés formájában lát napvilágot. Ne akarj bűntudatot kelteni magadban mert az fog lebuktatni. Minden bizonyítékot semmisíts meg, ha vád ér tagadj az utolsó pillanatig. Ez a megérezzük egy ócska duma.
Ha ezeket betartod mindvégig, és eltemeted magadban az egészet és elefelejted nem fog kiderülni. Ne a féltékeny pancser kommentelők szavára adj.
Ha esetleg meg úgy érzed nem érdemled meg a melót akkor úgy lépj le hogy ne mondd el hogy megcsaltad, hanem természetesen.
Sok sikert!
"Egy megtört lelkű férfi."
te nem férfi vagy, csak egy szánalmas farok!
Nos igen, lehet mégsem szeretem a lànyt.
Ezen ma gondolkodtam. Köszi a vàlaszokat, sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!