Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért ilyen kultúrálatlanok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen kultúrálatlanok egyes emberek?

Figyelt kérdés
Tegnap este véletlenül összefutottam az exemmel és elcsavarta a fejét és nem is köszönt. Én köszöntem neki. A legjobb az egészben, hogy akinek oka van haragudnia az én vagyok, mert ő dobott engem elég csúnyán. Én mindig jó voltam hozzá. Egyszerűen nem megy a fejembe, hogy miért néz át rajtam, ha egykor fontos voltam neki. Mondanom sem kell, hogy az egész napom elcseszte..
2019. ápr. 27. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mások miatt sose bánkódj! Inkább arra gondolj, hogy nem értékelt, ő egy másik világ. Ne is pazarold rá az energiád vagy a kedved. Lesz majd olyan aki szeretni fog. :)
2019. ápr. 27. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

"Mondanom sem kell, hogy az egész napom elcseszte.."

Miért is? Miért hagyod, hogy más elrontsa a te kedvedet? Te rontottad el, mert hagytad, hogy más befolyással legyen rád.

És mi van, akkor ha egyes emberek nem köszönnek vissza? És mit foglalkozol azzal, hogy az exed éppen elfordította a fejét és nem köszönt vissza neked?

Jó lenne, ha lezárnád a múltad, mert ez az eset is azt bizonyítja, hogy még nem vagy túl rajta, mert felzaklat téged egy ilyen eset.

Különbözőek vagyunk, különböző neveltetést kaptunk, másképpen viszonyulunk dolgokhoz.

2019. ápr. 27. 16:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Rajtam is keresztül néz az exem, mit csesszek neki? Bár mi 5 éve mentünk szét. Azóta már sok dolgot csinált az életébe, másokkal összefeküdt, stb. Mások jobbak voltak neki mint én valaha. Engem se értékelt.
2019. ápr. 27. 16:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi ezzel a bajod? Vége akkor az ex olyan mint bármelyik szembe jövő idegen. Közöm nincs hozzá és nem köszöngetek minden idegennek.
2019. ápr. 27. 17:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha már egyszer megismertem, akkor hogy lenne idegen?:D
2019. ápr. 27. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért idegen mert már nem az életed része és nem is lesz. És igaza van az előtted hozzászólónak, hogy olyan mint egy idegennel találkoznál az utcán. És amúgy is, az emberek változnak, és ő is fog. Lehet pár év múlva már egyáltalán nem az az ember lesz akit megismertél.
2019. ápr. 27. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Bunkó az exed.

Ha nem is beszéltek egymással attól függetlenül köszönni még illik, hisz egykor együtt voltatok. te megtetted, ő meg saját magát minősítette.

2019. ápr. 27. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!