Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne hiányozzon ennyire?
Szakított velem 5 év után, összejott egy munkatársával. Megbantott, titkolozott, magyarázatot sem adott, a végén már nagyon távolságtarto volt velem, nagyon sokat szenvedtem miatta lelkileg. Kisebbségi komplexusom lett hogy csak úgy lecserélt egy újra, és még be sem vallotta.
Szóval meglenne az okom hogy ne foglalkozzak vele, rá se gondoljak, mégis iszonyatosan hiányzik. Nem volt tökéletes kapcsolat, én ragaszkodó, ő maganyosabb típus, abban sem vagyok már biztos hogy szeretett e úgy igazán szerelemből... Mégis, a kis dolgaink, a hétköznapjaink, a közös esték iszonyatosan hiányoznak. Mindenről ő jut az eszembe, 3 hónappal később is. Akkor is ha tudom hogy már mással van...nem akarok ebbe belebetegedni, pedig sajnos jó úton haladok. Nem beszélunk már, bár csak kb másfél hete, nem látom, mégsem tudom kiverni a fejemből. Próbálom lefoglalni magam, tanulok, győzködöm magam hogy nem hozzám való, ha nem akar velem lenni akkor ne sajnáljam, mégis megszakad a szívem 😔
Hello
Ha még az oldakon vagy, kérlek válaszolj jobb lett azóta?
Mi segitett ha igen s mennyi idő alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!