Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl a volt barátnömön? Egyáltalán normális ha még mindig érzek iránta?
Együtt voltunk majdnem 1évet és nagyon hozzá szoktam ! Sajnos hibáztam nagyon sokat és már nem fogunk azok miatt többet össze jönni ! Közölte hogy végleg vége már kiszerett belölem.
Ha meglátjuk egymást az utcákon ugy kezel mintha idegenek lenénk egymásnak tehát rám se néz egyáltalán nem érdeklem öt!
Nem feltüen de komolyan látszik hogy kiszerett belölem .
Részemröl pedig zavar hogy nem néz rám,zavar hogy köszöni sem köszön nekem!
És még mindig tetszik nekem.Még mindig akkarom őt. Még mindig vágyom utána :(
Lassan roszabbul érzem magam férfi létemre mint egy hisztis kislány ! :(
Szóval hogyan lépjek tovább ?
Mit kellene hogy kiszeresek belöle ugy mint ő belölem ?
Ilyen helyesírással én már előbb is kiszerettem volna belőled.
Amúgy majd elmúlik.
Az exed viselkedése szánalmas
Nőknél ez a viselkedés biztos jele, hogy még nincs túl rajtad.
mennyi idő telt el szakítás óta? az normális, hogy nem egyik napról a másikra lépsz tovább, ettől ne érezd rosszul magad
az idő segít, de tényleg, addig meg kösd le magad, csináld amit szeretsz, legyél a barátaiddal
ja és ne keresd a lányt, ne nézegesd mit csinál és milyen képet rakott ki (se közös képet vagy régi üzeneteket), mert az csak ront a helyzeten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!