Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakinek hasonló helyzete mint nekem? Többi lent.
Úgy viselkedsz mint egy megbántott kisfiú pedig állítólag lassan 30 leszel. A kapcsolatod már rég nem ér egy fabatkát sem, nem tisztelitek egymást, játszmáztok ezerrel.
Ha egy lány szere akkor nem fekszik össze mással és pont. Az EGO-d az amivel a probléma van, nehezen fogadod el, hogy a szerelmed dobott és lecserélt mással, és nem akarod ezt a helyzetet elfogadni.
Egy 21 éves "nő" élni akar, évekig "szenvedett" veled most kipróbálja magát mással, és ha olyan pasit talál akival jobban összeillik mint veled, akkor nagyon gyorsan elfelejt, ilyen korban még ritka a kötődés és a mély érzelmek.
A helyedben tartanék egy önrevíziót, elgondolkodnék mit csináltam rosszul, mi hibáztam, levonnám a konzekvenciát és újra csatasorba állnék. Ha találsz egy másik nőt aki felkelti az érdeklődésedet, akkor hamar túllendülsz a mostani állapoton. Ha stabil kapcsolatra vágysz akkor ne a tinik között keresgélj, hanem a saját korosztályodban!!!
41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!