Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnőm terhes, és egy vita miatt haza költözött az annyához, és elfogja vetetni a gyereket annak ellenére hogy többször kerestem őt hogy jöjjön vissza tartsuk meg a gyereket de már lezárta az ügyet?
Szóval te egy anyagi csőd vagy, akit súlyos érzelmi trauma ért a mamája halálával (őszinte részvétem egyébként), aki nem ura a saját érzelmeinek és nem tud végleges döntést hozni gyerekkérdésben, mert hangulati alapon hoz meg egy ilyen komoly döntést. A barátnőd egy korához képest éretlen, munkával és ezáltal gondolom vagyonnal nem rendelkező lány, aki szintén nem tudja felmérni mivel jár egy gyerek, és az anyja befolyása alatt áll.
A kapcsolat már most sem stabil, szakítottatok, nem tudtok közösen problémát megoldani, és nem is köt össze semmi egyelőre. Nincs se gyerek, se lakáshitel, se házasság.
Én azt javaslom, vetessétek el ezt a gyereket mert ebben a helyzetben nem tudtok se anyagi, se érzelmi biztonságot nyújtani neki, intsetek búcsút egymásnak végleg, és várjatok mindketten amíg anyagilag és mentálisan is egyenesbe jöttök mielőtt új kapcsolatba vágtok más emberekkel.
Kivételesen csatlakozom az előttem szólókhoz: mindent leírtak.
Hagyd békén a lányt. Bármelyik indíttatás is áll a helyzet mögött, mindenkinek jobb, ha erre itt és mostpontot tesztek.
A következő nővel lécci, ne felejts el gumit húzni... a gyereket nem a gólya hozza.
Kedves Kérdező! Itt mindenki tökéletes és harmonikus párkapcsolatban él, és jobban ismerik hogy te milyen csőd vagy, meg a barátnőd is. 😂😂😂
Ufff.
Ha szereted ezt a lányt és kitartó vagy van esélyed. Fontos, hogy beszéljetek. De nem erőszakkal. Azért keresd és ha végképp elzárkózik csak akkor add fel. Ha ez az egész veszekedés 1-2 napos, akkor kell 1-2hét is míg lenyugszik és át tud gondolni mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!