Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha ki akarok békülni az exemmel?
Pár évig voltunk együtt majd a részéről egy elég durva dolog miatt lett vége a dolognak, utána rövid ideig még tartottuk a kapcsolatot, majd összevesztünk és azóta nem beszéltünk csak egyszer-kétszer futottunk véletlen össze a városban, de ezen kívül semmi kontakt nem volt. Úgy tudom, nem épp pozitívan reagál rám ha valamikor szóba kerülök, én is így voltam az elmúlt években, de most valahogy mégis úgy állok a dologhoz, hogy jó lenne megbeszélni ezt az egészet és 100%ig lezártnak tekinteni a dolgot.
Normális ez, vagy csak én lihegem túl és tényleg hagyni kéne az egészet úgy ahogy most van?
Ami elmúlt azt nem kell bolygatni. Nekem sok ilyen kapcsolatom volt. Vagy megint dugtunk és lett egy bonyolult viszony aminek újból szakítás lett a vége,
vagy még jobban összevesztünk.
Ez sehova nem vezet. Előre nézz és egy új kacsolatba tegyél időt és energiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!