Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez mennyire normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
Nem tudom el felejteni exemet már 4 éve! 4 év 5hónapig voltunk együtt első nagy szerelem elsők voltunk minden téren egymásnak! neki már van komoly kapcsolata.Néha még hiányzik is és az élet kedvem is el veszi 4 év után!Nem értem ő hogy tudott teljesen el felejteni! és már boldog mással.Nekem is voltak kapcsolatok hoszabb rövidebb de nem tudtam szeretni egyiket sem nem voltam szerelmes még azóta sem úgy mint belé.Mi tévő legyek? Mindent próbáltam már MINDENT! idő? 4év nem volt elég? 22f

2019. márc. 17. 21:44
 1/2 anonim válasza:

Elhiszem hogy fáj és rossz érzés. De muszáj elfelejtened. Sokáig voltatok együtt, de azért ennyit nem ér meg hogy 4 évig szenvedj a gondolattól. Fiatal vagy, elotted áll még az élet! De úgyis eljön a megfelelo partner az életedben. És nagyon fontos HOGY a többi lányba, ne azt a lányt keresd mint aki o volt. Sok sikert kívánok neked.

16 / F

2019. márc. 17. 21:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Sajnos normális, az első szerelmet sosem felejti el az ember... Nekem nem ment, 11 év is kevés hozzá... Tudom,hogy nem lesz még egy olyan, mint ő.. De mára már csak egy szép emlék maradt, és tudok boldog lenni. A boldogságot ne másban keresd, csakis magadban.. És fiatal vagy még, ne keseredj el! :)

Nem kell görcsölni azon, hogy elfelejtsd, mert nem fogod... De, találkozol majd egy olyan lánnyal, aki mellett átértékelődik minden...

2019. márc. 17. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!