Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is volt ilyen? Nem érzek semmit.
A párom szakított velem. Nem ért váratlanul a dolog, de én nagyon küzdöttem is érte és szerelmes is voltam. Már eltelt egy idő, de nem érzek semmit. Néha kicsit sírok vagy dühöngök, de mintha nem lenne semmi a szívem helyén, mintha a szeretetet és a hiányt a szakítás utáni napon elvágták volna. Nem is aggódom, de az eddigi szakításaim után mindig gondoltam a másikra, vele álmodtam, sokszor jutott eszembe.
Létezik ilyen, hogy egy szakítás után az ember ennyire ki tudja irtani a másikat magából vagy csak "késik" a gyász?
(A szakítás maga nem volt csúnya, békésen váltunk el, viszont olyanokat mondott amik akkor nagyon összetörtek.)
Nekem volt olyan, amikor először hónapokig megkönnyebbülést éreztem, majd jött a szomorúság. Meg volt olyan is, ahol csak úgy túlléptem egyik pillanatról a másikra.
Mondjuk, az is számít szerintem, hogy hogy lett vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!