Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet valakit visszaszerezni?
Azon kívül persze, hogy sehogy. Az ilyen válaszok nem is érdekelnek.
3 éves kapcsolatomnak lett vége nemrég, ráadásul az én hibámból, elhanyagoltam. Mivel legbelül mindvégig úgy éreztem, ő az igazi, ezért ez a fájdalom úgy érzem, megváltoztatott annyira, hogy ne kövessem el még egyszer ezt a hibát.
Ő most boldog egy másik fiúval, de (még) szóba áll velem. Nem tudok és nem is akarok beletörődni abba, hogy nincs második sansz. Ez a nő az életem, ha kell, bármit megtennék érte.
Ilyenkor mi a bevált praktika, már ha létezik ilyen? Teperni és folyton bizonygatni, hogy én jobb vagyok az új szerelménél? Vagy csak szimplán érdeklődni az életéről, bólogatva hallgatni a boldogságát? Esetleg egy bizonyos ideig teljesen elhanyagolni, majd újra felbukkanni?
Az elsővel eddig sajnos semmit sem értem el, az utolsót meg túl kockázatosnak találom.
Mit tennétek a helyemben, ha az elengedés nem szerepel az opciók közt?
Köszönöm a válaszokat!
Legyél türelmes. Tartsd vele barátként a kapcsolatot. Ha boldogtalan az új kapcsolatában, akkor lépj.
31/N
Köszönöm. Igazából én is úgy gondolom, hogy ennél többet, jobbat nem tehetek.
A baráti kapcsolattartással a gond csak annyi, hogy borzasztóan fáj, hogy nem velem boldog és amikor találkozunk, előfordul hogy elsírom magam, ez pedig önmagában is mindkettőnknek kellemetlen.
Egy időre távolodj el tőle. Barátilag is. Főleg azért, mert annyira durva érzéseid vannak iránta, hogy nem bírod ki sírás nélkül. Ne érezze, hogy mindig ott vagy mellette és ugrasz neki, amint szól.
Azért is el kell távolodnod, hogy le tudd tisztázni magadban az érzéseidet. Közhely, de ahhoz, sokszor pár lépést hátrébb kell lépni, hogy az adott dolgot jobban lásd, más perspektívából. Most nagyon nem látsz tisztán.
Viszont ez az időt hasznosan kell eltöltened. Nem szabad sajnáltatnod magadat, nem szabad az ő bűvkörében élned. Sportolj. Szórakozz. Járj el társaságba. Ismerkedj új emberekkel. Olvass. Olvass még többet. Fejleszd magad. Mire legközelebb találkoztok, legyél egy jobb önmagad, olyan ember, akit ő akar majd visszaszerezni.
35F
Pedig itt az egyetlen èrtelmes opció az elfogadás, ès továbblèpès. Hiába nem akarod, ezzel a "vissza akarom szerezni" dologgal csak a saját szenvedèseid hosszabbítod meg.
Voltam a barátnőd cipőjèben. Ès azt kell, hogy mondjam, ami elmúlt, az nem jön vissza már. Nem azèrt szakított a barátnőd, mert elhanyagoltad, hanem mert már nem szeret, nem volt szerelmes, (ennek persze lehetett oka a nemtörődömsèged) ezt igazolja az is, hogy máris kapcsolatban van mással.
Velem is kb. ugyanez volt. Sokáig tűrtem, mert szerettem, akkor tudtam elhagyni, mikor azt èreztem, hogy már nem èrdekel. Mikor szakítottam, akkor èbredt fel az exem, ès ő is tepert, megváltozott meg minden. Ès aztán nekem is lett hamar új pasi az èletemben, pont ezèrt, mert az ex iránt már nem èreztem különösebben semmit, nyitott voltam új szerelemre. Aztán az viszonylag hamar kudarcba fulladt, sőt hatalmas csalódás lett számomra, de ettől mèg nem mentem vissza az exhez (pedig tárt karokkal várt volna), nem lett volna èrtelme. Attól, hogy nem jött össze az új kapcsolat, nem leszek már szerelmes a règibe. Ami elmúlt az elmúlt, az a vonat elment, ennyi.
Ès a te szemszögéből nèzve is, az mièrt lenne jó, ha csak azèrt menne vissza, mert nehogy egyedül maradjon? Semmi èrtelme, boldog kapcsolat már nem lenne belőle.
Szóval a legjobb szándèkkal tanácsolom azt, hogy bizony ebbe bele kell törődnöd, azzal, hogy dacolsz, hiú ábrándokat kergetsz, amivel csak magadnak ártasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!