Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit jelenthet, amit a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet, amit a volt barátom írt?

Figyelt kérdés
Amit röviden tudni kell, hogy fél évig voltunk együtt, de aztán nekem egészségügyi, más magánéleti problémák, illetve saját magammal való gondjaim miatt nem ment a vele való együttlét, egyszerűen nem voltam sem testileg, sem lelkileg olyan erős, hogy ebben a kapcsolatban maradjak. El is mondtam ezt neki, és tulajdonképpen szakítottam vele, de úgy váltunk el, hogy nincs kizárva az sem, hogy ha sikerül egyenesbe jönnöm, és jobban leszek, újra visszatérhetünk egymás életébe. Úgy tűnt, ő megértette akkor, miről volt szó. Én persze azt is mondtam neki, hogy ha időközben talál valakit, nem akarom őt korlátozni, úgymond talonban tartani, nyugodtan lépjen tovább. Nemrég úgy éreztem, meg kell keresnem, mert majdnem egy évvel a szakításunk után már megerősödtem, rendbe tettem nagyjából a dolgaimat, elrendeztem a gondolataimat. Ezért írtam neki egy üzenetet, hogy találkozzunk és beszélgessünk, ha szeretné (egyébként nincs senkije azóta sem, azért mertem csak újra színre lépni...). Ő pedig nagyon furcsán válaszolt, azt mondta, beszélgethetünk, de ő már lezárta magában ezt a dolgot, viszont nagyon sok másról is írt, magáról, a félrecsúszott életéről, hogy azóta nem találja magát és a helyét a világban. Nekem ez nagyon rosszul esett, nem is elsősorban az, hogy továbblépett, hanem hogy ennyire rosszul van úgymond, nagyon átjött a fájdalom, a magány. Nem tudom, mire gondolhat valójában, és tényleg szeretne-e beszélni még velem, vagy csak udvariasságból mondta, vagy tényleg lezárta már a múltat? Szerintetek van esély még rá, hogy esetleg kibéküljünk?
2019. febr. 18. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Vicces hogy tényleg vannak,akik komolyan veszik ezt a ha rendbe jöttem kereslek dolgot.A másik meg vârjon még akkor is,ha azért az az álszöveg,hogy de isnerkedhetsz.Főleg ùgy,hogy még csak nem is beszéltek egymással,vagy keresed közbe néha.

Azt jelenti,amit írt,lezárt Téged,amúgy sincs jól,de barátok lehettek.

Majd most ő szakítja meg a kapcsolatot veled a sz.ar hangulatra hivatkozva,hogy aztán 1 év mùlva ùjra megkeressen.

2019. febr. 18. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Férfi nyelvre lefordítva: már túllépett rajtad és ezt jelezte is, de az ami történt veletek együtt, arra emlékezni fog. Ebből már kapcsolat nem lesz újra.
2019. febr. 18. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha mi annyiszor elváltunk volna, mikor épp valakinek gondja volt, akkor az egész életünk egy nagy válóper lenne. Milyen felfogás az, hogy dobom a másikat, mert nekem ilyen olyan problémáim vannak? Nem is értem.
2019. febr. 18. 11:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy összetörted amikor mindenféle sablon okokra hivatkozva önző módon dobtad és arra sem tartottad érdemesnek hogy melletted álljon a nehézségekben vagy együtt oldjátok meg a problémákat. Valószínűleg ő nagyon szeretett és kitartott volna melletted de legalábbis szerette volna megpróbálni. Az, hogy esélyt sem adtál neki erre, nagy törést jelentett neki. És te még csak fel sem fogod ezt. Ő már elengedett és túllépett rajtad, ne erőltesd a kapcsolatot. Mégis mit vártál? 1 év! után felkeresed és most akarsz vele megbeszélni olyan dolgokat amiket régen kellett volna? Semmi furcsa nem volt a válaszában. Még hogy neked rosszul esett...hmmm gondold már át neki hogy eshetett amikor dobtad! Hagyd békén, ne okozz neki még nagyobb fájdalmat.

31/N

2019. febr. 18. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!