Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A beteljesületlen szerelem vagy szakítás törvényszerűen midig fáj? Te ismersz kivételeket vagy tapasztaltál?
Sok ember fájdalmas szenvedésként éli meg a szakításokat, ha valaki nem így érez a szakításnál, azt furcsállják, vagy azt gondolnák, hogy nem is szeretett igazán.
Úgy gondolom, hogy nem a szerelem szokott fájdalmat okozni, inkább a kihasználás, hazugságok, vagy amikor bántjuk a másik embert.
Volt részem olyan kapcsolatban, ahol a barátommal teljesen korrekt módon bántunk egymással, nem volt hitegetés, tökre őszinték voltunk egymással. Bizonyos okokból rájöttünk, hogy nem működik a kapcsolat, így nem igazán látunk jövőt egymásban. Ezelőtt még senkivel nem sikerült ennyire békésen elválni, mint vele. Szerettem őt, bár nem éltetett bele valami idealizált romantikus álomképbe, úgy mint ahogy korábbi exek tették. Nincs ez a szakítás utáni drámai életérzésem, hogy szenvedek a hiányától, de nem érzem úgy, hogy emiatt kevésbé szerettem volna őt, sőt.
Gondolom attól is függhet, hogy mennyire mélyült el a kapcsolat. Nem mindegy, hogy azzal a pasimmal szakítok, akivel keveset beszéltünk, vagy találkoztunk, nincs sok közös emlékünk. Lehet hogy úgy érzem szerethető ember ő is, de nem hagyott sok nyomot bennem épp emiatt.
Ellenben amikor a pároddal naponta tartjátok a kapcsolatot, szinte mindet tudtok egymásról, belevonjátok egymást a mindennapjaitokba, aztán valahogy egyszercsak ez megszűnik...
Köszönöm a válaszokat!+1
Amúgy kicsit félreérthető lett a kérdés, úgy látom. Nem vagy-vagy alapon kérdeztem rá, hanem mindkettő összevetve.
Tehát nem az volt a kérdés, hogy melyik fáj, hanem az, hogy törvényszerűen fájnia kell ezeknek? (bármelyikről is legyen szó) bocsi, ha nem jött át a megfogalmazásból, ettől függetlenül köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!