Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hazudni az ismerősöknek?
Tegyük fel szakítasz a pároddal, akivel több évig voltatok együtt. Ő még ragaszkodik hozzád, de te egyszerűen egy kis egyedüllétre vágysz, mert a kapcsolatod már teljesen kihűlt. A párod továbbra is tiszteled.
Azonban jönnek az ismerősök, barátok kérdései, hogy "miért?" Mernéd azt hazudni, hogy "azért mert mások voltak a céljaink és közös megállapodás volt"? Minthogy azt mondanád, hogy "ellaposodott, én meg dobtam".
Ez az utóbbi mindkét félről negatív képet fest, nemde?
Nem akarok beszélni róla.
Törődj a magad dolgával.
Magánügy.
Tarcsad má tiszteletben hogy csak most mentünk széjjel, kötsög :'(
Köszönöm a válaszokat.
Lovagolhatunk itt a szavakon, de az volt a lényeg, hogy "én" nem pedig a "dobás". Tehát "én szakítottam" nem pedig "közös megegyezés".
Magyarázhatnám itt a miérteket, de most nem erre irányult a kérdés. Jó, hogy ennyien benne maradnának a langyos sz.rban és képesek lennének 2 ember boldogságát is elrontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!