Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exem kezdeményezte a szakítást, akkor visszakérjem tőle az ajándékokat amit kapott tőlem és a pénzt amit rá költöttem?
Figyelt kérdés
2019. jan. 7. 10:19
11/23 anonim válasza:
Visszakérni kérheted, de mi van, ha kiröhög és nem adja?
Bepereled?
😂
12/23 anonim válasza:
Miért kérnéd vissza? Az, hogy szakítotok, nem teszi érvénytelenné azt, ami előtte történt, nem lehet meg nem történtté tenni az egész kapcsolatot. Teljesen függetlenül attól, hogy ki kezdeményezte a szakítást.
13/23 anonim válasza:
Kérjed csak, de szerintem a pofádba fog röhögni :D Nem utólag kellene rádöbbenni, hogy hülyeséget csináltál. Az új csajoddal kapcsolatban legalább majd nem leszel ekkora balek, hogy talicskázod alá a pénzt ész nélkül.
14/23 anonim válasza:
Én vagyok az egyetlen aki az ilyen kérdezőkre őszintén kíváncsi? Vajon látszik rajta első ránézésre, hogy mennyire szánalmas vagy amúgy normálisnak néz ki 😂
15/23 anonim válasza:
Aki visszaakar kérni szánalmas, aki meg vissza akarja adni, annak oka van. Főleg aki felhánytorgatja mit adott...
16/23 anonim válasza:
Na igen, a felhánytorgatás is csodálatos.
17/23 anonim válasza:
Ugye 16-os? Van aki mestere ennek!
18/23 anonim válasza:
És milyen ajándékokról van szó és milyen pénzről? Ha egy autót kapott, hogy használd mert nekem kettő van azt visszakérném ugye, de egy női ékszer minek lenne? Parfüm, női öltözék? Jó lesz a következőnek?
Pénzt milyen módon költöttél rá? Elhívtad moziba, vacsorázni? Te hívtad. Ha nem hívod nem kell fizetni. Ugyanígy egy nyaralást. Etetted, itattad, lakbért fizettél? Ezt mind azért mert Te akartad. Ha esetleg ő vezetett volna rá bizonyos kiadásokra amiből külön hasznot húzott vagyis atvert, kihasznalt az más lenne. De mert szétmentetek... ez bizony benne van a pakliban minden kapcsolatban. Garancia nincs. Legközelebb ennek tudatában költs!
19/23 anonim válasza:
Mi 8 evet eltunk egyutt (az en lakasomban), az Ovet pedig kiadta (sajat maganak tette felre azt a penzt). Mikor szakitottam vele, elkoltozott es visszakert minden ajandekot (par ekszer, nem olyan nagy osszeg...) plusz meg szamon akarta kerni, hogy mennyi mindent fizetett O, amikor egyutt voltunk es meg en fizessek neki penzt. Eletem legjobb donteset hoztam meg, amikor szakitottunk! Kerlek, ne legyel gyoker 😅
20/23 anonim válasza:
#9-es: látom van még annál is lejjebb. Beigazolódott az állításom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!