Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Többször megcsalt, mégsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többször megcsalt, mégsem tudok szakítani?

Figyelt kérdés

7 éve vagyok együtt a barátommal, aki az első szerelmem volt. Mára már nagyon megromlott a viszonyunk. Ő többször is megcsalt engem, de mindig vissza fogadtam. Már nem szeretem őt, sokszor azt érzem hogy gyűlölöm. De iszonyat féltékeny is vagyok és belehalnék abba ha más nővel lenne, alapítana családot.

Mit tehetnék? Képtelen vagyok elszakadni tőle...

2018. dec. 30. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Mert szeretsz szenvedni...ez már nem kapcsolat hanem egy kupac szar. Lábtörlőnek használ, te már nem érzel iránta semmit, miért nehéz kimondani azt, hogy folytassátok külön?! Inkább benne maradni egy ilyen "kapcsolatban" azért mert félsz egyedül...hát akkor szenvedj tovább vele.
2018. dec. 30. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

Igazából sajnos csak sértő dolgokat tudnék mondani, mivel nem tudom ezt a szintű balgaságot pozitívan megközelíteni.

Flowey-t idézve: "You naive idiot"

Legyél már keményebb és vállald a felelősséget, a következményeket. Régen rossz a gondolkodásod, ha el is tűnne, azonnal találnál másikat a helyére aki szintén ezt csinálná, mert alapból alárendeled magad, felelősséget rá hárítod hisz "ő a férfi" ő meg kihasználja a mulyaságod.

Az a baj, hogy bár sajnállak, de mellé azt is érzem, hogy megérdemled, amíg nem lépsz és állsz ki magadért.

2018. dec. 30. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

Gondolom kapcsolatfüggő is vagy mellette. Felfogtad, hogy ez nem jó neked, de mégis ragaszkodsz hozzá.

Félsz, hogy nem találnál mást, meg zavarna, ha ő igen.

Ennek nincs értelme, de te tudod, hogy még hány évet vagy képes "elveszteni" vele.

Gondolom 20-30 között lehetsz, szóval a legszebb éveid repülnek el melletted.

2018. dec. 30. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor is benne van a pakliban hogy más nővel alapít családot, ha veled van. Hiszen többször is megcsalt... Tehát ő már nem tartozik hozzád és el kéne végre engedned mert ez egyikőtöknek sem jó. A féltékenységed szerintem egyfajta birtoklásból ered, mivel hosszú ideje együtt vagytok. Képzeld csak el, hogy másokkal lefekszik, miket csinál velük miközben te meg otthon vársz rá - ettől a képtől talán meggyűlölöd annyira hogy elengeded. Lehet hogy durván hangzik, de túlságosan függsz tőle. Miért is halnál bele ha más nővel lenne? Te is lehetnél mással, akit szeretsz. Esélyt kellene adnod magadnak meg neki is, mert így csak fojtogatod ami újabb megcsalást eredményez, magadat meg az őrületbe kergeted.
2019. jan. 18. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!