Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek férfi vagyok még attól, hogy nem vertem meg az exemet elcsábító srácot?
Négy évig voltam együtt az exemmel. Ennek nagy részében együtt is éltünk.
Lassan csökkent a szeretetünk egymás iránt, főként mert sok dologban nagyon eltértek az igényeink. Ő úgy kezelte a szeretet hiányát, hogy megcsalt egy sráccal.
A megcsalás után ideiglenesen helyrehoztuk a kapcsolatot, mert lángra lobbant valami köztünk, de nem sokkal később újra megcsalt, ugyanazzal a sráccal.
Ismertem a srácot, tudtam hol lakik, mégsem álltam bosszút rajta.
Még a közös lakásunkba is eljött az exem cuccait segíteni összepakolni, de ekkor inkább távol maradtam, mert úgy éreztem, hogy ledobom a srácot az emeletről, ha megjelenik az ajtóban pakolni.
Egyrészt úgy éreztem, jobb nekem, hogy ha tiszta marad az erkölcsim, másrészt tisztában voltam azzal, hogy ennek a kapcsolatnak vége, a kakaskodással csak magamat égetném.
Viszont most, pár hónappal később bennem van az az érzés, hogy túl könnyű dolga volt a srácnak, és nem voltam elég férfi.
Jogos ez az érzés?
Erről szól ez a videó is:
https://www.youtube.com/watch?v=9PjRrOsSpCM
Sz...rjad már le, csak az exed egóját legyezgetné, ha leállnál balhézni az új f....szingerjével. Így is már épp eleget veszítettél a presztízsedből, hogy újra összejöttél azzal a macával, csak hogy megint felszarvazzon.
Köpj hármad, és örülj a szerencsédnek, hogy megszabadultál ettől a mérgező kapcsolattól!
Szerintem ez férfiasabb mint gondolnád.
Kár lett volna bemocskolni a kezed.Minek harcolnál azért akiről tudod,hogy már nem téged akar.
Szerintem pont attól vagy férfi, hogy méltósággal elviselted a dolgot.
Számomra a verekedés nagyon taszító,nem férfias.
Egyébként én nőként is átélteltem ezt az exemmel.Iszonyúan dühös voltam, az én fejemben is megfordult az erőszak nőként.. Szóval szerintem normális,hogy gondolsz rá,hogy meg kellett volna verni.De jól tetted,hogy nem csináltad meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!