Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek férfi vagyok még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek férfi vagyok még attól, hogy nem vertem meg az exemet elcsábító srácot?

Figyelt kérdés

Négy évig voltam együtt az exemmel. Ennek nagy részében együtt is éltünk.

Lassan csökkent a szeretetünk egymás iránt, főként mert sok dologban nagyon eltértek az igényeink. Ő úgy kezelte a szeretet hiányát, hogy megcsalt egy sráccal.

A megcsalás után ideiglenesen helyrehoztuk a kapcsolatot, mert lángra lobbant valami köztünk, de nem sokkal később újra megcsalt, ugyanazzal a sráccal.

Ismertem a srácot, tudtam hol lakik, mégsem álltam bosszút rajta.

Még a közös lakásunkba is eljött az exem cuccait segíteni összepakolni, de ekkor inkább távol maradtam, mert úgy éreztem, hogy ledobom a srácot az emeletről, ha megjelenik az ajtóban pakolni.

Egyrészt úgy éreztem, jobb nekem, hogy ha tiszta marad az erkölcsim, másrészt tisztában voltam azzal, hogy ennek a kapcsolatnak vége, a kakaskodással csak magamat égetném.

Viszont most, pár hónappal később bennem van az az érzés, hogy túl könnyű dolga volt a srácnak, és nem voltam elég férfi.

Jogos ez az érzés?

2018. dec. 23. 19:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Számomra akkor nem lennél férfi, ha lesüllyedtél volna a bosszú szintjére. Végtelenül szánalmas dolognak tartom az erőszakot, egyetlen kivétel az önvédelem.
2018. dec. 23. 19:19
 2/13 anonim ***** válasza:
26%

Erről szól ez a videó is:

https://www.youtube.com/watch?v=9PjRrOsSpCM

Sz...rjad már le, csak az exed egóját legyezgetné, ha leállnál balhézni az új f....szingerjével. Így is már épp eleget veszítettél a presztízsedből, hogy újra összejöttél azzal a macával, csak hogy megint felszarvazzon.

Köpj hármad, és örülj a szerencsédnek, hogy megszabadultál ettől a mérgező kapcsolattól!

2018. dec. 23. 19:21
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Ugyanigy voltam en is az egyikkel. 2x csalt meg vele, azota egyutt vannak, es nem vertem be a csavo kepet, pedig egy szorakozohelyen a pofam elott tancolgattak 1 hettel azutan hogy szetmentunk 3 ev utan. Olyan ideg elkapott, de uralkodni tudtam magamon, mondvan, ki fog egy ilyen szutyokert verekedni, egy utest sem er meg, sokkal jobban faj neki, ha boldogan mosolygogva tuk tudsz lepni rajta. Azota 3x bejelolt fbn, instan is, en azota szarom le.
2018. dec. 23. 19:34
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Már az első megcsalásnál,ki kellett volna dobnod.
2018. dec. 23. 19:35
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Az erőszak nem vezet sehová... A srácot túl könnyen engedted el az exeddel ebben igazad van, de nem abban az értelemben ahogy te gondolod. Nem harcoltál érte, hogy megtartsd és ez az amiben magadat okolhatod, meg abban is, hogy összejöttetek annak ellenére, hogy megcsalt :)
2018. dec. 23. 19:38
 6/13 anonim ***** válasza:
30%
Mindkettot megkellett volna verned
2018. dec. 23. 19:44
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ez férfiasabb mint gondolnád.

Kár lett volna bemocskolni a kezed.Minek harcolnál azért akiről tudod,hogy már nem téged akar.

2018. dec. 23. 20:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen. Megvered. Letöltendőt kapsz. Ott az első nap elveszted a szüzességed. Mostanra erősen langyosodnál.
2018. dec. 23. 20:49
 9/13 anonim ***** válasza:
64%
Jobb ha hagyod. Sajnos nálam nagyobb volt a harag és elkaptam a gyereket amiből én jöttem ki szarul. Szóval hagyjad. Nem csinálás a legjobb ilyenkor!!
2018. dec. 23. 21:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont attól vagy férfi, hogy méltósággal elviselted a dolgot.

Számomra a verekedés nagyon taszító,nem férfias.

Egyébként én nőként is átélteltem ezt az exemmel.Iszonyúan dühös voltam, az én fejemben is megfordult az erőszak nőként.. Szóval szerintem normális,hogy gondolsz rá,hogy meg kellett volna verni.De jól tetted,hogy nem csináltad meg

2018. dec. 23. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!