Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Párkapcsolati szünetről mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolati szünetről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nektek van valami véleményetek a szünetről, illetve van tapasztalatotok?

Sajnos a barátnőmmel odáig alakult a dolog, hogy szünetre kerül sor. Még nincs megbeszelve konkrétum, hogy mik a szabályok és meddig fog tartani, azt se tudom szetmegyunk e teljesen, egy dolog biztos.

Szeretnénk helyrehozni, viszont ugye a szünet azzal jár, hogy bízni kell egymásban. Bízok benne hogy visszatalál..

Mit tanácsoltok mit tegyek addig? Még nem volt ilyenben tapasztalatom...

2018. nov. 26. 12:57
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, hétvégén kiderul, hogy mi lesz..

Ez eléggé rosszul fest, ahogy írtátok ^^"

2018. nov. 26. 15:42
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
Ez azt jelenti,hogy szakítani akar.Talán már más is van kèpben nála.
2018. nov. 26. 20:18
 13/21 anonim ***** válasza:

szünet=szakítás. Az esetek 99% ban így van.

Voltam szünetben. Írtam neki pár hét múlva, hogy találkozzunk beszéljük meg a dolgokat, már ahhoz sem volt kedve, hogy szakítson, csak halogatta a dolgokat.

2018. nov. 27. 18:10
 14/21 anonim ***** válasza:
Azóta valami?
2018. dec. 12. 21:13
 15/21 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat az, hogy semmi értelme. A szünetet kérő fél gyáva megmondani, hogy nem akar a másikkal lenni.

30N

2018. dec. 12. 21:34
 16/21 anonim ***** válasza:
Szünet = végre legálisan dughat azzal a sráccal akire vágyik. Ha nem válik be, visszamegy hozzád. Nem éget fel minden hidat, mert óvatos. De amíg úgymond "szünet van", addig megdugják párszor. Ez van.
2018. dec. 12. 21:36
 17/21 A kérdező kommentje:
Igazából elkezdtük ezt a szünetet, nem tudunk végleg szakítani, de nem is akarunk. Amióta elkezdtük, őszintébben tudunk beszélni egymással, tudjuk mit veszítetünk. Természetesen nincs olyan, hogy szeretlek, meg társai, de attól még beszélünk és úgy viselkedünk, mint legjobb barátok. Elvégre azok vagyunk. Még nem tudom mi sül ki belőle, de szerintem jó úton vagyunk a haladás felé :)
2018. dec. 13. 00:22
 18/21 anonim ***** válasza:
Ne áltasd magad, egyszer szakítani fogtok véglegesen. Szünetnek semmi értelme, az csak arra jó, hogy még jobban eltávolodtok egymástól, a srác pedig tud más nőkkel ismerkedni. Magadat is becsapod, és csak jobban fogsz szenvedni a végén.
2018. dec. 13. 07:47
 19/21 anonim ***** válasza:
Bocs, te vagy a srác. Ez esetben arra jó a szünet, hogy a csaj tud más srácokkal ismerkedni, aztán ha talál valakit, végleg ott hagy téged. Nem értem miért jó magadat szívatni. Gondolj már bele: ha tényleg szeretem a másikat, akkor vele akarok lenni és nem távol tőle.
2018. dec. 13. 07:50
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem haladtok semmerre. Mint a mellékelt ábra mutatja, barátként jobban működtök, mint kapcsolatban, mert egy barát sokkal kevesebbet kérhet számon a másikon, mint egy partner. Jó értelemben tét nélkül beszélgettek, ez okozza azt, hogy úgy érzed, jól halad a szünet.

Amint újra együtt lesztek, megint elromlik majd. Ugyanazok a dolgok fognak előjönni, ami miatt szünet lett a vége.

Légy tökös, és mindkettőtök érdekében mondd ki, hogy inkább külön legyetek innentől!

2018. dec. 13. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!