Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem miután szakítottunk elküldözgette a haverjainak a beszélgetésünket és a képeinket. Ti mit tettetek volna a helyemben?
Én megígértem neki, hogy nem fogom, bár elég csúnyán leiltottam. De még ő kérlelt, hogy töröljek ki mindent.
Én nem is foglalkoztam vele többet. De ő mindenáron vissza akart kapni, de még szerintem most is visszajönne (én nyilván nem akarom) Csak akkor nem értem, mire volt jó ez a lejáratás.
Gpndolkodtam, hogy feljelentem, de nem tudom bizonyítani.
Nem irigyellek!
Azért próbáld meg a feljelentést mégis! www.meddigmehet.hu és társai... krízis lelkisegély vonal...
(Érzelmi zsarolás, megfélemlítés, helyzettel való visszaélés - IGENIS BŰNCSELEKMÉNYNEK SZÁMÍTANAK!)
Próbáld meg a feljelentést mégis! (Az érzelmi zsarolás a helyzettel való visszaélést jelenti - TEHÁT BŰNCSELEKMÉNY!)
www.meddigmehet.hu, krízis lelkisegély vonal, NANE Egyesület - soroljam még?!
Mindenféle erőszak ellenes civil szervezetet érdemes felkeresned ebben az esetben! HAJRÁ, NE HAGYD MAGAD!
Elnézést, véletlenül kétszer "válaszoltam" (csak egyszer nyomtam meg a gombot, de nem látszott - ezért újra elküldtem.)
Mindegy, a mondanivalóm lényegén nem változtat gyökeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!