Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elszúrtam. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Újra kezdtük a kapcsolatunkat az exemmel, megbeszéltük mit rontottunk el és hogy folytatjuk. De suttyó gyerek módjára elhívtam egy másik lányt találkozóra, amit magam sem tudok megmondani, hogy miért tettem, de kiderült minden és kidobott. Pedig nagyon beleéltem magam abba, hogy újra az enyém és milyen csodás lesz a közös életünk.2018. okt. 17. 22:03
1/6 anonim válasza:
Hát ezt elbaltáztad, én sem kezdeném újra veled, ha ennyire nem vagy tudatában, hogy mit miért teszel.
2/6 anonim válasza:
Lépj tovább. Ha értelmes volt az exed, akkor ezek után már nem számol veled.
3/6 anonim válasza:
És ebbe az általad elképzelt csodás jövőbe az exeddel hogyan fért bele egy harmadik? Annyira örültél, hogy visszakaptad, hogy rögtön randira hívtál egy másik lányt?
Mert ha annyira beleélted volna magad akkor sehogy. Vagy síkhülye vagy és akkor megértem.
Hagyd a fenébe, ha van esze nem áll szóba veled többet. Ha meg esetleg igen akkor megérdemel...
6/6 anonim válasza:
Ezt valóban elrontottad.
Talán még őszintén bevallhatod neki, hogy mit érzel. De sok reményt ne táplálj. Már lehet egy szavadat sem fogja elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!