Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy véget vetettetek egy kapcsolatnak majd később rájöttetek: hiba volt?
Mennyi ideig voltatok együtt? Mennyi idő után jöttél rá, hogy hiba volt? Volt visszaút? Megpróbáltad ? Milyen volt utána? Minden érdekelne :) nem és kor is jöhet
28/F
Igen. 2 hónap után vetettem véget. Remélem hogy lesz visszaút... A többit nem részletezném.
30/N
Kérdező!
Neked volt?
Gondolom ezért írtad ki a kérdést. Vagy veled szakítottak és reménykedsz a fordulatban?
-2-es vagyok-
Velem megtörtént hasonlóan eset, 9 hónap nagy szerelem aztán összeköltözés után hirtelen megváltozott elég fura irányban.
Elkezdett sírni az exe után és utolsó kutyájaként kezdett el kezelni, de szakítani nem akart.(Nőről van itt is szó)
Én nem bántam meg a szakítást nekem az a ember hiányzik akit az elején összeköltözés elött megismertem.
Kb egy évig tartó kapcsolatom végén a lány szakított velem, mert elcsábította egy másik pasi, akivel össze is jött. a kezdeti szükséges "külön-idő" után jóban maradtunk, néha beszéltünk.
Másfél évvel később szakítottak (addig nekem is volt más), akkor találkoztunk párszor és volt egyszer szex is.
Újabb négy év, és más kapcsolatok után megint találkoztunk, sokat voltunk együtt, és csak egy hajszálon múlt, hogy ne jöjjünk össze megint...
a lényeg, hogy lehetséges két ember között olyasmi vonzalom, ami relatíve állandó, és túléli a szakításokat is, és esetleg újra lehet folytatni, ha kiderül, hogy tévedés történt.
Egyébként meg ne aggódj, idővel minden a helyére kerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!