Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk egy hete, nem beszéltünk azóta. Mit kellene tennem?
5 hónapja voltunk együtt, az elsö 4 hónap gyönyörű volt, szinte éjjel nappal együtt voltunk.
Az utolsó 1 hónapban nem volt minden zökkenőmentes, problémái lettek, amit nem tudott rendesen kezelni. Magyarán mindenért én voltam a hibás. Elképesztő gyorsan történt minden, észre se vettem, és közölte,hogy nem akar tölem semmit. Mai napig nem fogom fel.
Akkor pár nap után kerestem, de dühös volt, változatlanul én voltam a hibás mindenért.
Szeretem, rettenetesen hiányzik, nem tudom mit csináljak. Nagyon fontos volt ö nekem, és úgy éreztem én is neki.
Elengedtem, de belehaltam. Vajon keresni fog még? Vagy majd idövel keressem meg?
Köszönöm a válaszokat!
Mit csinálhattál ami miatt kijelentette, hogy nem akar tőled semmit?
Adj időt neki, de a végtelenségig ne várj rá.
Semmit nem csináltam:) Lehetséges, hogy túl sokat voltunk együtt (szinte minden nap).
Tényleg nem tudok konkrét dolgot ami miatt igy viselkedett velem. Talán mindenből elege lett.
Nagyon nehéz, olyan mintha meghalt volna számomra :(
Én elhiszem, de biztos, hogy te is hibás vagy valamiben, nyilván meg is kellene beszéljétek.
Adj neki időt, de sokat ne várj ezzel.
Azért a férfinek is kell szabadság és jobban szeretnek szabadabban élni, mint azt gondolnánk. Tér kell nekik, persze abból sem túl sok de szerintem érted a lényeget
Igazatok van....de ha szeretsz valakit, nem adod fel, és reménykedsz, hogy majd más lesz.
Egyenlöre számomra sokkal több volt a pozitív dolog, de az is lehet, hogy már nem is lesz folytatás.
De minden reggel úgy ébredek, hogy ez mi? Felfoghatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!