Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 5 év után egyik óráról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 év után egyik óráról a másikra lehetséges?

Figyelt kérdés
A barátom majd' 6 év kapcsolat után szakított velem. Derült égből villámcsapásként, reggel még eldicsekedtem hogy valószínűleg lesz új munkahelyem, délután már azzal fogadott hogy összekészítette a ruháimat és mehetek. Ennek így van értelme?

#szerelem #szakítás #semmiből jött
2018. okt. 6. 16:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

5 év alatt nem léptetek tovább a hétvégi randikon? És 5 év után elképzelésed sincs, hogy miért szakított veled?

Mikor én 4 évig voltam együtt exemmel, már akkor tudtam, hogy szakítani akar, amikor még végiggondolni sem merte magában, és mikor szóba került, már mindketten pontosan tudtunk mindent miért, csak nem volt előtte kimondva.

Nektek sok közötök nem volt egymáshoz, és most pislogsz, de ő valószínűleg megunta ezt. Vagy talált egy jobbat. A lényeg, hogy ennek annyi.

2018. okt. 6. 18:14
 12/15 A kérdező kommentje:
A hétvégi randi alatt péntek délutántól vasárnapig nála voltam. Nem, tovább nem tudtunk lépni, hisz anyagilag egyikünk sem áll úgy, hogy na összeköltözés.
2018. okt. 6. 18:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

#9: alamuszi nyuszi nagyot ugrik.

Sok ilyent lattam mar....

2018. okt. 6. 18:27
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Mindig is elítélte az ilyesmit, és sose volt "elmászkálós" típus, hanem az otthon gépezős. Így ha másban nem is, de ebben tényleg biztos vagyok."

Cuki vagy. És naiv. Ismerek én is otthon gépezős srácot, aki nem mászkált el, aztán a munkhalyen csak becsajozott, és mire a csaj ment haza, már azzal találta ágyban.

Másrészt osztom a 11-es válaszát. Sosem derült égből, pláne nem 2 óra leforgása alatt hoznak meg egy szakítást, pláne nem egy 5 évesét. (VAlószínűleg a 2 órát is azért érzékeled 2 órának, mert nem telefonon/neten akarta elmondani, hanem mikor ott vagy, személyesen..)

2018. okt. 6. 19:59
 15/15 anonim ***** válasza:
76%
Őszintén szólva én is abban látom a megoldást, hogy elege volt ebből az időpazarlásból. 6 év hétvégente talizva? Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy idegenek vagytok egymásnak. Ha 6 év alatt két ember nem tudja megoldani, hogy előrelépjenek egy kapcsolatban, akkor ezt a kapcsolatot igazából egyik ember sem vette komolyan.
2018. okt. 6. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!