Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb gyógymód szakítás után?
Mindenkinek más segít. Nekem rosszul esett csak úgy eltüntetni az emlékeket, ezért teljesen átrendeztem a lakást. Kidobáltam néhány régi bútort és nem használt dolgot, és "stílust váltottam", tehát új függönyöket, díszeket vettem. Így mindennek értelme volt. A közös képeket nemcsak levettem a falról, hanem átfestettem a szobát, és már nem kerültek vissza. A cuccainak a helye nem üresen állt, mivel mindent átrendeztem. Sokkal jobban éreztem magam utána úgy, hogy nem mindenütt a hiányát kellett néznem. Emellett le is kötötte a gondolataimat, mert munka után nem hazamentem az üres lakásba, hanem festéket, lámpaernyőt venni, tervezgetni, szerelni.
Nekem ez segített, remélem valamennyit neked is fog!
Minél kevesebb időt tölteni egyedül, barátokkal programokat szervezni, emberek között lenni. Fontos hogy olyan emberek vegyenek körbe akikbe megbízol és többnyire ez segít.
Én azt az elvet vallom, hogy az exről semmilyen emléket nem hagyok meg, ha nem dobom ki,akkor dobozba vele és le a pincébe, ne legyen szem előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!