Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszavásárolnátok a jegygyűrűt?
Fél évvel ezelőtt lett vége a kapcsolatomnak (én szakítottam). A jegygyűrűt exem visszakérte. Nem tudom mit kezd vele, sajnáltam nagyon a gyűrűt, mert én választottam, nem hagyományos jegygyűrű fazon volt, hanem ilyesmi:
Nem váltunk el haraggal, neki már új párja is lett. Nincs már érzelmi értéke, de nagyon kedves volt számomra ez a gyűrű, tökéletesen passzolt az ujjamra, se túl széles nem volt, se kiálló kövek nem voltak benne. Keresgéltem azóta sok helyen hasonlót, de sajnos sehol sem találtam ( pl. amit belinkeltem az sincs a méretembe :( Szeretném visszavásárolni tőle a gyűrűt, vagy ha beadta a zaciba, akkor kiváltani.
Nyeld le a dolgot.
De amúgy bármelyik ékszerboltban legyártják kb...
Nem tökmind1, hogy mi visszavásárolnánk e?!
Ez a lényeg, hogy te vissza akarod e vásárolni, ha igen, vedd meg!
Általában nem tartják meg a jegygyűrűt a nők, természetes, hogy vissza adják. Bunkósság lenne a részedről vissza kérni, mert neked tetszik. Neked lehet, hogy nincs érzelmi értéke, a volt párod részéről valószínűleg volt.
Különben is, ha párod lesz, mit szólna hozzá, hogy te az eljegyzési gyűrűddel az ujjadon flangálsz fel-alá a világban, amit egy másik pasitól kaptál?
Miért hordanál egy jegy gyűrűt,amit attól kaptál akivel szétmentetek?
Én visszakaptam,neten eladtam...de gáz valaki használt gyűrűt vett a barátnőjének.
Szerintem úgy kamu ahogy van... éppen most törték fel a kocsiját és pont most mikor neked kellene, nincs meg.
Egyszerűen csak nem akarja visszaadni neked és kész. De igaza is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!