Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináljak ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha szerelmes belém egy alacsony lány?

Figyelt kérdés
Lefeküdtünk már jópárszor, én nekem semmi problémám vele az ágyban, de ő elmondta hogy többet érez irántam. Csak szexnek indult ez az egész, én nem érzek iránta többet, és a magassága miatt nem is tetszik, nem tudnék vele semmit elképzelni (153cm). Mondjam el neki? De akkor meg szerintem nem fekszik le velem többször. Ha azt mondom neki én is többet érzek, akkor meg már írogatni fog, találkozni akar szexen kívül is satöbbi...szóval nem tudom. 19F/187cm ő 18 éves lány.

2018. aug. 20. 13:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%
Légyszi, ne tedd tönkre az életét magaddal, és szakítsd meg vele ezt a kapcsolatot, és találj akkor az igényeidnek megfelelő embert.
2018. aug. 20. 14:28
 12/22 anonim ***** válasza:
93%

Nincs jogod tönkretenni az életét, szakítsd meg vele a kapcsolatot minél előbb!

Így lesz a legjobb mindenkinek.

2018. aug. 20. 14:34
 13/22 A kérdező kommentje:
Szerintem ha azt mondanám neki nem érzek iránta többet, de ha benne van még együtt lehetünk akkor belemenne, annyira ismerem. Ilyen esetben rendben van szerintem, hogy folytatjuk ezt, elmondtam neki.
2018. aug. 20. 14:44
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

A magassága miatt nem is tetszik?

Hát én meg olyanokkal feküdtem le akiktől ha nem is akartam többet de legalább tetszettek. Az olyan lányoknak akik neked legalább tetszenek annyira nincs rád igényük vagy miért nem találsz egy olyat.. Ezt meg hagyod békén szegényt hadd találjon már egy normális pasit aki legalább nem csúnyázza le ha már lefeküdt vele.

2018. aug. 20. 14:59
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Bunkóság! Amikor megismerkedtetek akkor se volt magasabb! Azóta szexeltél vele sokszor és most meguntad! És a magasságára való hivatkozással akarsz tőle megszabadulni! Görény vagy!
2018. aug. 20. 15:08
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező.

Ha nem szakítasz vele és hitegeted, hogy márpedig a szex neked elég lesz és ő erre igent bólint, ne hidd el, hogy az automatkiusan igazzá is válik az ő szemszögéből.

Simán azt fogja mondani, hohy neki ez jó, közben pedig odáig lesz érted meg vissza, mindez idő alatt te pedig csak sérüléseket fogsz tudni neki okozni, amíg azzal leszel elfoglalva, hogy fizikai igényeidet kielégítsd.

Mivel ebből már úgy sem jön ki jól, tapasztalatszerzésnek jó lesz.

Ha annyit megtennél, hogy elhívod pl. hozzátok és tudod, hogy éppen történne valami, előtte ülj le vele szépen az ágy szélére, fogd meg a kezét, nézz mélyen a szemébe és lágyan magyarázd el neki, hogy te ezt a helyzetet nem kívánod és neki sem akarsz rosszat ezért értse meg, hogy te ezt abba akarod hagyni vele.

Vagy embereld meg magad és ha tetszik a személyisége, akkor adj neki egy esélyt, de ne hitegesd, mert azzal csak azt fogod elérni, hogy a leendő kapcsolataiban negatívan fog gondolkodni az ellenkező nemről.

Nézz magadba és dönts.

2018. aug. 20. 15:27
 17/22 anonim ***** válasza:
43%
Kamu
2018. aug. 20. 15:58
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként mondom: egy utolsó szargalacsin vagy!
2018. aug. 20. 16:33
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszi 16os valószínűleg ez lesz. Nem szeretném annyira megbántani, mert amúgy kedves lány.
2018. aug. 20. 18:45
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Irányítsd át hozzám! Én csak 170 vagyok, hozzám jobban mutatna!
2018. aug. 20. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!