Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szerelmes belém egy alacsony lány?
Nincs jogod tönkretenni az életét, szakítsd meg vele a kapcsolatot minél előbb!
Így lesz a legjobb mindenkinek.
A magassága miatt nem is tetszik?
Hát én meg olyanokkal feküdtem le akiktől ha nem is akartam többet de legalább tetszettek. Az olyan lányoknak akik neked legalább tetszenek annyira nincs rád igényük vagy miért nem találsz egy olyat.. Ezt meg hagyod békén szegényt hadd találjon már egy normális pasit aki legalább nem csúnyázza le ha már lefeküdt vele.
Kedves kérdező.
Ha nem szakítasz vele és hitegeted, hogy márpedig a szex neked elég lesz és ő erre igent bólint, ne hidd el, hogy az automatkiusan igazzá is válik az ő szemszögéből.
Simán azt fogja mondani, hohy neki ez jó, közben pedig odáig lesz érted meg vissza, mindez idő alatt te pedig csak sérüléseket fogsz tudni neki okozni, amíg azzal leszel elfoglalva, hogy fizikai igényeidet kielégítsd.
Mivel ebből már úgy sem jön ki jól, tapasztalatszerzésnek jó lesz.
Ha annyit megtennél, hogy elhívod pl. hozzátok és tudod, hogy éppen történne valami, előtte ülj le vele szépen az ágy szélére, fogd meg a kezét, nézz mélyen a szemébe és lágyan magyarázd el neki, hogy te ezt a helyzetet nem kívánod és neki sem akarsz rosszat ezért értse meg, hogy te ezt abba akarod hagyni vele.
Vagy embereld meg magad és ha tetszik a személyisége, akkor adj neki egy esélyt, de ne hitegesd, mert azzal csak azt fogod elérni, hogy a leendő kapcsolataiban negatívan fog gondolkodni az ellenkező nemről.
Nézz magadba és dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!