Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltok a gépeteken lévő közös/róla készült képekkel szakítás után?

A legutóbbi, nagyon fájdalmas szakításom után mindent töröltem. Nem csak a képeket, de az összes tárgyat, amit tőle kaptam, kidobtam.
Egyébként meg nem csinálok semmit. A legtöbb exemmel normális a kapcsolatom szakítás után is.

Megtartom, és a Nőim mappába helyezem :)
Életem egy része volt, majd ha unokáim lesznek, lesz mit mutogatni, nosztalgiázni :)
Te is tedd ezt, ne töröld le, ne dobd ki, mert később lehet, még nagyon megbánod.
Közösségi oldalról azért vedd le a képeket, és a falról is.

A legtöbb kapcsolatom végén töröltem a képeket, vagy azért mert elég rövid, jelentéktelen "kapcsolat" volt, vagy mert túl nagy sebet hagyott maga után, nem akartam emlékezni az illetőre.
A legutóbbi exemmel én is így vagyok, nem törlöm a képeket, mert legalább egy szép emléket jelent számomra.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!