Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Hogyan tudnék valamit tenni hogy újra együtt legyek a barátnőmmel?
20 Ha ilyennek látod mint amit írsz, akkor mit vergődsz itt?
Tudod hogy nem egy nőről tudok, akiket társkeresőkre raktak fel úgy, hogy nem is tudtak róla, a tudtuk és engedélyük nélkül az irigyeik? a 2 kezem kevés hozzá.
És mi van akkor ha férfiakkal beszél? attól még az ágyukban van? randizik velük? flörtől velük? csókólózik velük? Ott voltál, láttad egyetlen egyszer is bárkivel is?
Na akkor nevezz valakit sunyinak, ha mindenre igen a válaszod.
Bár akkor nem értem mit görcsölsz itt?
23+24
Szerintem az egész kérdésed kamu, ennyire unatkozol?:D
Nem olvastam sem az apróbetűst sem pedig a válaszokat.
Szűken a kérdésre az a válaszom, hogy SEHOGY! Mármint ha lelkileg intim, őszinte, kölcsönös, asszertív, valódi kapcsolatra vágysz.
Minden kapcsolat alapja az igazi, őszinte, kölcsönös tisztelet.
Kérdés: egy játszmázó, hisztiző, drámázó, büntetésbőlszakító embert tudnál-e tisztelni?
Ha szellemileg autonóm vagy, ha az önértékelésed kulcsát nem mások kezébe adod, akkor fel sem merül az, mert tiszteled önmagadat, hogy egy ilyen hisztivel végződött kapcsolatot újra létrehozz.
Ha nagyon szűken csak a kérdésre válaszolok, akkor elvileg léteznek trükkök és pszichikai technikák, hogy valakit visszahódítsunk, vannak ilyen Adam Joyrider könyvek, meg pua guruk, de ezek aligha teremtik meg a valós intimitást.
A szerelem és a másik ember sosem rombol! Az illúzióvesztés, a függés, a ragaszkodás, a projektálás és nem megvalósulása rombol. De ezt mindig mi magunk gyártjuk le, sosem a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!